Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy już była poruszana ta kwestia, ale czy przy stornach, które nie przeszły moderacji mógłby widnieć komunikat o tym informujący?, bo obecnie jest cały czas "oczekuje na moderacje" - kilka stron czekało tak miesiąc, gdy napisałem na bok dostałem odpowiedź, że nie zostaną zaakceptowane bo to i to - ok rozumiem, ale przydałoby się info zamiast "oczekuje na moderacje".

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba jednak trochę lipa z tą ponowną indeksacją serwisu (skorzystałem z formularza kontaktowego, "Serwis został dodany do kolejki serwisów", bot Prolinka spędził godzinę na moim forum).

Niestety, nie zmieniło się praktycznie nic oprócz samej liczby (cyfr) teoretycznie zindeksowanych podstron.

Było: Łącznie podstron w systemie: 777

Jest: Łącznie podstron w systemie: 1246

Ale tych 500 nowych stron nie widać ani w https://prolink.pl/user/owner/domain/id/***

ani w wyszukiwarce.

Było i jest: "1 z 65 nastepna strona " na liście linków oraz "Strona 1 z 64 Następna" w wyszukiwarce.

Co ciekawe, niektóre wpisy w https://prolink.pl/user/owner/domain/id/*** zmieniły statusy w pozycji "Linki spoza systemu"

Było: ***.htm Ok 0 0 5 5 5

Jest: ***.htm Ok 0 0 5 5 3 (zrobiłem w międzyczasie optymalizację witryny i usunąłem 2 linki ze stopki)

- czyli dotychczas istniejące wpisy (te 777 podstron) zostały prawidłowo zindeksowane i zaktualizowane.

Niniejszy post piszę ponad dobę po wizycie bota, by mieć pewność, że to nie wina cache systemu Prolinka.

Choć byłbym mile zaskoczony, gdyby to jednak była wina cache albo np. półautomatycznego sprawdzania PageRanku nowych podstron :-)

I gdyby te 500 podstron jednak pojawiło się w serwisie Prolink.

Nawiasem mówiąc, cały czas wyświetla mi się data indeksacji 2011-11-18...

Jeszcze jeden szczegół dotyczący backlinków.

Według Webmasters Tools Google: Łączna liczba linków : 63 381

Według Prolink: BL 2059.

Pozdrawiam serdecznie

Kto zajmuje się akceptowaniem serwisów??????????

Znajomy dodał serwis, który jest w sieci od 2008. Jest w TOP5 w swojej branży. Jest to serwis, który ma ok. 300 tysi miesięcznie odsłon, jest interakcja z userami. Wszystkie teksty są unikalne.

Odpowiedź Prolink: nie akceptujemy precli tylko wartościowe serwisy :)

Mam może mało kulturalną prośbę: ogarnijcie się troszeczkę!

Z noworocznym pozdrowieniem

Rafał

Kolega dostał odpowiedź :)

Nie jest podpisana, więc chyba ktoś wstydzi się tego, że pracuje w Prolink?

EDIT: Telefon dzisiaj też nie odpowiada - chyba mają wolne... Dodzwoniłem się. Pracują. Porozmawiałem i czekam na efekty.

Witam wszystkich, mam ciekawy portal www i chciałem wstawić na niego Prolinka. Problem polega na tym, że powstał kilka ładnych lat temu i budowałem go na Xoopsie. Od tygodnia już walczę z instalacją Prolinka na tym CMSie.

Ze spraw oczywistych:

- wyłączyłem cache

- ustawiłem prawa dostępu na 755

- kod <?php prolink_getLinks(); ?> umieściłem w bloku tak jak dla drupala opisują. Sprawdziłem też czy w bloku wyświetla się najprostszy skrypt PHP "Witaj świecie" i się wyświetla.

- kod <?php include_once('prolink.php'); ?> umieściłem ww wszystkich plikach php w katalogu głównym oprócz tych w katalogach.

- w sprawdź instalację cały czas mam "Wystąpiły błędy w osadzaniu linka testowego. Sprawdź poprawność osadzenia kodu na swojej stronie."

czy ktoś może uruchamiał Prolinka na Xoopsie?

Pytanie za 100 pkt. - czy ktoś już wypłacił sianko z prolinka?

Wczoraj poszło już jedenaste zlecenie wypłaty środków i generalnie obywało się bez większych problemów. Jedna fakturka się gdzieś zawieruszyła i musiałem trochę dłużej poczekać, ale w pozostałych przypadkach pieniądze były na koncie średnio w ciągu tygodnia. Mimo wszystko współpraca wychodzi na razie na plus.

Tłumaczą się, że nie przyjmują precli, gdzie przyjęte na początku generują ok 75% sprzedawanych linków.

Chyba nie trudno jest odróżnić dobrego precla od kolejnego spamu,

a później dać użytkownikom zadecydować czy chcą kupić tam link, czy nie.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Qlwik,

Miło :)

Niestety większość dodanych stron to przechwycone domeny z PR. Tego typu serwisy staramy się odrzucać.

Jeśli masz inny pogląd - napisz do nas / zadzwoń.

Nomadowy,

BL zliczamy przez Opensiteexplorer.

Anpremio, Xoopsor

Jeśli w dalszym ciągu masz problemy techniczne - pisz śmiało do nas.

Tomasz,

Miło mieć popularnego blogera na pokładzie ;)

Współpraca z ProLink się opłaca.

Ear,

Codziennie robimy reindeksację i rePR. Jeśli dalej masz problem - pisz bezpośrednio przez formularz lub dzwoń.

BOK podpowie, wytłumaczy, przeprowadzi instalację jeśli trzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności