Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W dalszym ciągu proszę o funkcjonalność, która umożliwiałaby zaznaczanie/odznaczenie kilku (lub wszystkich) podstron na których chce sprzedawać linki bez klikania pojedyńczo w checkboxa.

Jeśli chce sprzedawać linki na 10 z 200 zaindeksowanych podstron to odznaczanie (z przeładowaniem strony) 190 razy jest bardzo denerwujące i czasochłonne.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Nomadowy, musisz na każdej stronie, przy wszystkich sprzedanych linkach zaznaczyć "odmów", a potem usunąć serwis z giełdy. Nie obejdzie się bez problemów - stan Twojego konta się pomniejszy i bardzo prawdopodobne, że będziesz widział komunikat, że musisz najpierw usunąć wszystkie sprzedane i oczekujące linki, aby móc usunąć domenę, mimo że żadnych linków już nie będzie.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Witajcie,

Odnośnie usunięcia serwisu z giełdy wystarczy odmówić wszystkie sprzedane linki, a następnie usunąć serwis. Jeśli wystąpią problemy prosimy o wysłanie zgłoszenia na BOK i podanie adresu serwisu.

Proces jest bardzo prosty.

Witajcie,

Odnośnie usunięcia serwisu z giełdy wystarczy odmówić wszystkie sprzedane linki, a następnie usunąć serwis. Jeśli wystąpią problemy prosimy o wysłanie zgłoszenia na BOK i podanie adresu serwisu.

Proces jest bardzo prosty.

Nie - proces nie jest prosty i naraża nas na straty. Interesuje mnie proces, który nie spowoduje że będę musiał oddawać prowizję za przerwanie kampanii.

A problemy i zgłaszanie: w piątek (30 grudnia) prosiłem w rozmowie telefonicznej o usunięcie z listy serwisów, które nie zostały pozytywnie ocenione a nie mogę ich usunąć bo system twierdzi, ze najpierw muszę usunąć linki. Do dzisiaj serwisy te nie zostały usunięte a ja dalej nie mogę sam je usunąć.

Trochę ode mnie.

Współpracuję z Prolink już od ponad pół roku i jestem zadowolony z sprzedanych linków.

Od miesiąca kupuję linki. I niestety na ten temat nie wypowiem się pozytywnie.

-Po pierwsze ok 50% kupionych linków jest zamieszczona w stopce.

Czy nie można przy weryfikacji strony sprawdzić testowym linkiem gdzie jest on zamieszczony? i napisać skrypt który po jakimś czasie sprawdzi, czy nie jest zmieniona jego lokalizacja?

- Po drugie jeden z zakupionych linków w ogóle nie był zamieszczony na stronie...... Nie wyobrażam sobie sprawdzania wszystkich zakupowanych linków, przy większej ilości jest to po prostu niemożliwe. Wydaje mi się, że to Prolink powinien o to zadbać.

Dodatkowo brakuje mi dziennych statystyk.

Codziennie ilość sprzedawanych linków zmienia się. Nie jestem w wstanie sprawdzić, czy portal poprawnie nalicza moje zarobki.

Co to wyszukiwarki słów kluczowych mam takie same zdanie jak poprzednicy.

Generalnie wstrzymuję zakup linków do czasu poprawienia systemu.... szkoda bo jest to dla mnie wygodne sprzedawać i kupować linki na tym samym portalu.

Wszystkie sprawy zgłosiłem na e-bok i większość z nich została rozwiązana.

Wyszukiwarka nadal nie działa sprawnie. Szukam frazy "wieczór kawalerski" i według założeń, najpierw powinno wyszukiwać tę frazę, a dopiero potem "wieczór" i "kawalerski". Niestety tak to nie działa. Jadę po kolei, raz pokazuje mi wieczór kawalerski, potem samo kawalerski, potem znów wieczór kawalerski, później sam wieczór, a potem znów wieczór kawalerski.

Naprawdę fajnie by było, gdybyście to usprawnili, myślę, że pomogłoby to wielu osobom.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności