Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Serwis dodany 1 stycznia.. zaakceptowany, ale pojawia się problem

"Wystąpiły błędy w osadzeniu linka testowego. Nie wykryto plików instalacyjnych. Pliki instalacyjne należy umieścić w głównym katalogu serwisu"

Kontakt przez formularz na stronie

Cisza..

Post tutaj w temacie, pojawia się osoba z prolinka

Cisza..

2 post i?

Cisza..

Kolejny mail , w końcu odpowiedź tylko na część odnośnie problemów z instalacją, żeby podać dane do ftp.

Dane do ftp poszły i prośba o zwrócenie uwagi na resztę maila jaka pozostała bez odpowiedzi (9 stycznia..)

Brak odpowiedzi.. brak pomocy z instalacją

11 styczeń ponaglenie mailowe

do dzisiaj brak odpowiedzi, instalacja nadal nieprawidłowa..

Moskit,

Otrzymałem informację, że BOK się z Tobą kontaktował i jest w trakcie rozwiązywania problemu.

Jeśli chcesz ponaglić - możesz do nas zadzwonić. Pisanie na "obcym" forum nie przyśpieszy tematu.

Nie mówiąc o tym, że po nicku na forum nie wiadomo z kim piszemy.

Megauser,

Zgodnie z tym co napisała Bunitas - oraz zależy od tematyki serwisu i zapotrzebowania.

Anpremio,

Kwestia wyrównania przychodów przy niepodzielnych liczbach była wałkowana wiele razy w tym wątku.

Jeśli napiszesz na BOK - otrzymasz dokładne wyjaśnienie z przykładami.

Bunitas,

Dzięki za wskazówkę dot. wyszukiwarki. Jednak nie jest to banalna sprawa.

Postaramy się szybko wdrożyć.

7ad,

Cieszymy się, że jesteś zadowolonym Wydawcą.

Jeśli jeden z Wydawców umieszcza linki w stopce - skontaktuj się z nami. Wydawca albo będzie musiał przenieść linki - albo otrzymasz

zwrot kosztów.

Dzienne statystyki zakupu / sprzedaży są podane w panelu. Jeśli masz zgłoszenia i uwagi pisz prosto do nas.

Słuchamy użytkowników dlatego system tak bardzo się zmienił od początku istnienia.

Moskit,

Otrzymałem informację, że BOK się z Tobą kontaktował i jest w trakcie rozwiązywania problemu.

Jeśli chcesz ponaglić - możesz do nas zadzwonić. Pisanie na "obcym" forum nie przyśpieszy tematu.

Nie mówiąc o tym, że po nicku na forum nie wiadomo z kim piszemy.

To tak ciężko odpisać temu komuś z BOK, że faktycznie pracują nad tym? po wysłaniu nie dostałem żadnej informacji czy dane dotarły itp. , dodatkowo jak wspomniałem w mailu, w którym zgłaszałem problemy, zawarta była też inna kwestia, którą chciałem wyjaśnić.

Została olana za 1 razem, następnie przypomniałem o niej wysyłając dane do ftp i ponownie 2 dni później wysyłając maila czy cokolwiek dzieje się w mojej sprawie.

Więc jeśli tak mocno ktoś pracuje nad moim problemem (ciekawe jak skoro nikt nie logował się na ftp...ale nie ważne..) to chociaż mogłem otrzymać odpowiedź na to co zostało pominięte.

A ja zadam łatwiejsze pytanie, dostałem emaila, że jeśli jestem użytkownikiem pio, mogę dostać 20 dowolnie wybranych linków na 30 dni, jak się zarejestruje w tym systemie, skusiło mnie to i już roztaczałem wizje jak to za darmo zamieszczę sobie linki na 20 dobrych stronach z PR5-6 i dużą ilością BL, niestety dostałem możliwość zakupu linków za 5 czy 6 zł i nie są to--- obiecywane w emailu linki na 20 dowolnie wybranych stronach a jedynie linki na wybranych w ramach tego gratisowego budżetu, czuje się wprowadzony w błąd. :chatownik:

screen screenshot24700000000.png

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Witam,

Przygladam sie waszych rozmowach od jakiegos czasu i widze, ze czesto stanowisko ProLinka mija sie z prawda, a to przeciez Prolik ustalal zasady wspolpracy z wydawcami i reklamodawcami.

Jaka jest podstawa prawna i regulamin, ktory precyzuje ze nie mozna linkow umieszczac w stopkach?

Nie znalazlem nigdzie takiego zapisu, a sledze prolinka juz od dawna.

Tym samym wyglada na to, ze ProLink zmienia sobie sam co chce i kiedy chce, nie liczac sie z tym ze zawarte umowy z reklamodawcami i wydawcami obowiazuja, na zasadach opublikowanych w dniu dolaczenia do systemu.

Od kilku miesiecy pojawiaja sie tez glosy, ze jest problem z platnosciami, ze wydawcy zmuszani sa do zmian polozenia linkow, bo nie wyplaca im sie naleznych kwot. Jednak zadna regulacja prawna nie precyzuje polozenia linkow.

Czyli sa to wymysly Prolinka, ktore chyba maja tylko na celu niewplacanie pieniedzy, osobom ktorym sie one naleza.

Jeśli jeden z Wydawców umieszcza linki w stopce - skontaktuj się z nami. Wydawca albo będzie musiał przenieść linki - albo otrzymasz

zwrot kosztów.

Zgadzam się z moskit - ja już trzeci raz będę musiał dzwonić.

Na jakiekolwiek maile, ani przez formularz, ani na skrzynkę nikt nie odpowiada. Żeby ktoś zainteresował się problemem trzeba bezpośrednio zadzwonić. Żenada!! Oceniałem prolinka bardzo pozytywnie, ale support jest do bani.

ps. Jakbym się nazywał A [cenzura] to bym się spalił ze wstydu.

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Nie czytałem wszystkich 80 stron z tego tematu, ale co z bezpieczeństwem stron wydawców ? Każdy może się zarejestrować i od razu wyciągnąć sporą ilość stron w systemie. Czy nie spodziewacie się akcji moderatorów google ? Były już masowe bany na SWL typu linkme... Dostaliście bana na serwisy przez tą giełdę linków ?

Jak ma się §6 punkty 16, 17, 18, 19 i 20 "Regulaminu korzystania z serwisu internetowego ProLink.pl" do tego co jest w Poradniku Dla Poczatkujacych:

Przewodnik dla Wydawców Prolinku
Podatki
Przychody ze współpracy z Prolink SA uzyskane przez osoby fizyczne nieprowadzące działalności gospodarczej traktowany jest jako przychód z tytułu działalności wykonywanej osobiście. Jest on określony w art. 13 UoPDoOF. Wydawcy zgłaszają ten przychód w swoim rozliczeniu podatkowym w części D w wierszu 5 formularza zeznania podatkowego. Wówczas w rubryce Przychód wpisują kwoty, którą zgromadzili w ciągu całego roku na swoim koncie Prolinka (niezależnie od tego, czy zostałą wypłacona przez Dotpay) a w rubryce Koszty uzyskania przychodów wpisują kwotę wynoszącą 20% przychodu. Dokładne kwoty przychodu znajdują się na formularzach PIT-11, które rozsyłamy do wydawców nieprowadzących działalności gospodarczej w lutym. Ci z Wydawców, którzy z różnych powodów nie muszą w ogóle zapłacić podatku dochodowego (np. mają ulgi lub ich zarobki nie przekraczają kwoty wolnej od podatku), mogą odzyskać kwotę zaliczek odprowadzoną przez Prolink SA na poczet ich podatku. Wystarczy, że uwzględnią przychód z Prolink SA w swoim rocznym zeznaniu podatkowym.

Jak to w końcu jest? Mam czekać na PIT-11?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności