Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Intermax,

Nie jest to forum oficjalne - więc też odpowiadamy sporadycznie.

Wszelkie tematy prosimy zgłaszać na BOK.

Katalogów obecnie nie akceptujemy.

Dzięki!

Pyzdera,

W kwestiach rozliczeń prosimy o kontakt z BOK, dzięki z góry.

Dextii,

Uczestnictwo w ProLink to prywatna sprawa każdego Wydawcy / Reklamodawcy.

Mikeusz,

Za dodany bonus mogłeś nabyć linki na podstronach dobrych stron z wysokim PR.

Ceny linków na takich podstronach to 0,37 gr - 0,5 gr za podstrony z PR0.

Matrus2,

3 osoby pracują w dziale BOK i odpowiadają na bieżąco.

Możliwe, że mail po prostu nie doszedł. Sprawdzimy.

Nie jest to forum oficjalne - więc też odpowiadamy sporadycznie.

Wszelkie tematy prosimy zgłaszać na BOK.

Ale tutaj przynajmniej widzę odpowiadacie. Zresztą sprawdźmy. Wkleję maila którego wysłałem w sumie niedawno... spróbować szczęścia zawsze warto.

------ Wiadomość oryginalna ------

Temat: Nowe linki przestały się wyświetlać na stronie

Data: Tue, 03 Jan 2012 11:28:29 +0100

Nadawca: B*** L*** <***@hardy.org>

Odpowiedź-Do: ***@twardy.org

Adresat: Ela Czerniawska / Prolink <bok@prolink.pl>

Witam mam poważny problem. Po pierwsze i z tym to sobie sam muszę

poradzić, na stronie przestało mi dodawać kupione linki. Cos z chmodami,

ostatnio przenosiłem, serwer, muszę go dokonfigurować.

No ale to jest pikuś.

Nie dostałem żadnego info z systemu, że coś jest nie tak, zauważyłem to

całkowicie przez przypadek, gdy ktoś kupił linka na stronie głównej. I

to już jest poważny problem, kiedyś pamiętam bot prolinka raz na jakiś

czas sprawdzał czy wszystko jest OK, a jak nie było dostawałem sygnał z

systemu i w mare szybko wiedziałem, że gdzieś dałem ciała lub coś się

zrypało.

Po trzecie jak mogę sprawdzić czy wszystko już jest ok? Wejście na adres

www.strona.tld/prolink.php z tego co pamiętam powinna nadpisać/utworzyć

plik prolink_1234567890.txt?

--

pozdrawiam

Tak może nadmienię, że linki się sprzedawały i system nie widział żadnego problemu w tym, że nie wyświetlały się u mnie na stronach.

ooo tu jednak modowie prolinka odpowiadają a na meile nie...

Chciałem zainstalować system na jednej statycznej stronie, wszytko zrobiłem według instrukcji ale oczywiście system instalacji nie wykrył...

Napisałem jakieś 2-3dni temu o pomoc (@) ale oczywiście głucho.

Także dziękuję za taki system więcej nie skorzystam - straciłem tylko czas.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Ja mam taki problem, że nie działa mi instalacji ich systemu w WordPressie:

Wgrywam pliki do głównego serwera, nadaje im odpowiedni CHMODy,

do wp-config.php, wrzucam te kod: include_once($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . "/prolink.php");

Zaraz po <'php, czyli ten kod jest w drugiej linijce,

kod wrzuciłem do sidebar oraz do widgeta, bo to tak naprawde nie ma różnicy,

daje sprawdź instalacje i wyskakuje to:

Wystąpiły błędy w osadzaniu linka testowego. Sprawdź poprawność osadzenia kodu na swojej stronie. W przypadku problemów skontaktuj się z nami na bok@prolink.pl.

Zapalony budowlaniec z zamiłowania, wykształcenia i zawodu. Właściciel portali:
Statyka.info - Strefa nauki dla studentów zawiera bazę projektów i poradników, która zawiera między innymi materiały opisujące takie schematy jak BELKA i RAMA.
ForumBud.pl - Polskie Forum Budowlane, wszystko od i dla budowlańców od dróg po domy.

@pawels7

To nie jest do końca tak. Niestety jako Wydawcy nie podpisujemy umowy z Prolinkiem i nie można się w żaden sposób na nią powołać później.

Sam byłem trochę rozczarowany kwestiami związanymi ze zmianą sposobu rozliczenia, ale nic nie poradzę.

@pawels7

To nie jest do końca tak. Niestety jako Wydawcy nie podpisujemy umowy z Prolinkiem i nie można się w żaden sposób na nią powołać później.

[...]

Co za bzdury. Moment zaakceptowania Regulaminu jest momentem zawarcia umowy z Prolinkiem i tak również patrzy na to Urząd Skarbowy.

@Anpremio

A masz to na piśmie, że podpisałeś taki a nie inny regulamin tego i owego dnia? Zauważ ile podmiotów różnych robi jakiś regulamin, podpisujesz coś/zakładasz konto a zmiany występują później a użytkownicy są co najwyżej informowani.

Dla przykładu, w moim banku co kilka miesięcy dostaję nową wiadomość o zmianach w regulaminie np. w związku ze zmianami w opłatach i jakoś nie podpisuje na to nowego papierka i gdzieś to mają, że podpisywałem umowę x lat temu na innych warunkach.

Wiele stron zmienia również swoje regulaminy.

W US pokażesz zapis kopii podręcznej regulaminu z Googla z dnia, w którym podpisywałeś umowę? Powodzenia

A na koniec paragraf 12, punkt 2 regulaminu Prolinka:

"Administrator zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszego Regulaminu w dowolnym czasie. Zmiany Regulaminu obowiązują od momentu umieszczenia ich na stronie internetowej Serwisu. Zmiany uważane są za zaakceptowane przez Użytkownika z momentem skorzystania przez niego z jakiejkolwiek usługi w ramach Serwisu, po dacie umieszczenia zmian Regulaminu na stronie internetowej Serwisu."

A jako, że z Prolinka korzystamy nie jako w sposób ciągły, czyli nie jako automatycznie akceptujemy zmiany zachodzące w tym regulaminie.

Mikeusz,

Za dodany bonus mogłeś nabyć linki na podstronach dobrych stron z wysokim PR.

Ceny linków na takich podstronach to 0,37 gr - 0,5 gr za podstrony z PR0.

Tak wiem co mogłem w ramach budżetu 6 zł, ale w ofercie w emailu, napisane coś innego.

Czytałeś tego emaila?: oferta dotyczyła 20 linków na dowolnie wybranych prze zemnie stronach. screeen masz w moim wcześniejszym poście. Chciałem sobie wybrać 20 linków na stronach z wysokim PR, tak jak to w ofercie.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Czytałeś tego emaila?: oferta dotyczyła 20 linków na dowolnie wybranych prze zemnie stronach. screeen masz w moim wcześniejszym poście. Chciałem sobie wybrać 20 linków na stronach z wysokim PR, tak jak to w ofercie.

Mikeusz, poprawiłeś mi humor :)

Czy ktoś Ci z góry narzucił, gdzie masz umieścić link? Nie. Więc warunek "dowolności wyboru" IMHO został spełniony przez Prolink :)

Czy ktoś Ci obiecał 20 linków na stronach z wysokim PR? Nie. Więc o co chodzi? O to, że coś źle zrozumiałeś? I o to masz pretensje do Prolinka? :)

Dopiero dzisiaj zauważyłem opcję "indeksuj ponownie serwis", o którą prosili dotychczas wszyscy. Brawo.

Tylko że pomimo dobrego kontaktu z panem K.G. oraz ponownej indeksacji i re-PR mojego forum nadal wspomniane przez mnie nowe podstrony nie pokazują się w wyszukiwarce, choć są już na liście https://prolink.pl/user/owner/domain/id/***

No nic, chyba machnę ręką i poczekam na cud, może jednak kiedyś się pojawią w wyszukiwarce :)

I mam pytanie - jak wystawić rachunek jako osoba fizyczna (ma ktoś wzór)? Napisałem do BOK, ale zero kontaktu.

Ja mam taki problem, że nie działa mi instalacji ich systemu w WordPressie:

Wgrywam pliki do głównego serwera, nadaje im odpowiedni CHMODy,

do wp-config.php, wrzucam te kod: include_once($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . "/prolink.php");

Zaraz po <'php, czyli ten kod jest w drugiej linijce,

kod wrzuciłem do sidebar oraz do widgeta, bo to tak naprawde nie ma różnicy,

daje sprawdź instalacje i wyskakuje to:

Wystąpiły błędy w osadzaniu linka testowego. Sprawdź poprawność osadzenia kodu na swojej stronie. W przypadku problemów skontaktuj się z nami na bok@prolink.pl.

Pomoże ktoś?

Zapalony budowlaniec z zamiłowania, wykształcenia i zawodu. Właściciel portali:
Statyka.info - Strefa nauki dla studentów zawiera bazę projektów i poradników, która zawiera między innymi materiały opisujące takie schematy jak BELKA i RAMA.
ForumBud.pl - Polskie Forum Budowlane, wszystko od i dla budowlańców od dróg po domy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności