Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

w prolink kupuja słabo, strony sie dlugo akceptuje, nie mozna intuicyjnie sie domyślić jak je usunać z panelu, nie widze regulaminu jakie strony są najbardzie pożądane - jak w statlinku,

nie mozna ustawic oczewisty tryb auto i t.d.

zastanawiam si czy sie nie zapisac do seo pilot.

to żarcik? ja się nie do końca tu zgodzę,

-u mnie codziennie wpada ze sprzedaży linków ok 20 zł ( i rośnie sobie), więc tak źle wcale nie jest, no chyba że ktoś chce sprzedawać po stówce codziennie... pewnie że też by się chciało, ale nie będę gderać

-strony się szybko akceptują, zaglądam do panelu codziennie i nie widzę takich problemów ( a ślepota mi jeszcze nie dokucza)

-z panelu strony się usuwa tak intuicyjnie, że naprawdę bez przesady

Nie bronię tu prolinka, bo ideał to nie jest, ale też nie świrujmy:) :pytajnik:

:)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
[...]

-u mnie codziennie wpada ze sprzedaży linków ok 20 zł [...]

Przy jakiej ilości serwisów z jakim pr ?

8 serwisów, 1-2 pr, ale większość 1

Akcja Google z Nokautem i Ceneo była dość pokazowa. ;)

Ale raczej tu chodzi nie o walkę z kupowaniem linków ale z wejściem na rynek porównywarki Google :P

Oby, oby, z tego co widzę tylko to poleciało, ale fakt może być przez goo-glowską akcję mały młyn teraz u wszystkich. Popłoch rules:D

:)

Moskit,

Otrzymałem informację, że BOK się z Tobą kontaktował i jest w trakcie rozwiązywania problemu.

Jeśli chcesz ponaglić - możesz do nas zadzwonić. Pisanie na "obcym" forum nie przyśpieszy tematu.

Nie mówiąc o tym, że po nicku na forum nie wiadomo z kim piszemy.

ja też muszę pochwalić :) kolejne 18 dni i nadal nic w temacie:) żadnego kontaktu (kolejne maile z mojej strony bez odzewu), ani logowania na mojego ftpa :soczek:

Serwis wisi już miesiąc..

Czy Pan sobie za przeproszeniem jaja robi?:D

Przecież cytowana przeze mnie wyżej Pana wypowiedź oznacza, że zarówno Pan jak i bok wiecie dokładnie "kim jestem" :D to chyba można sprawdzić czy instalacja została przeprowadzona? ostatniego maila wysyłałem 25.01 i jak wszystkie inne (prócz pierwszego gdzie poproszono mnie o dane do ftp, a nie odpowiedziano na inne pytania, które wtedy zadałem) pozostał bez odpowiedzi. To do kogo i po co kolejny raz mam wysyłać maila?

Podpowiem Panu jak to powinno być załatwione i to już dawno temu.

Skoro pojawił się w Pana temacie tak upierdliwy człowiek jak ja to trzeba było napisać PW (bo ja nie mogę, Pana skrzynka jest wiecznie pełna) i napisać żebym jeszcze raz dał wszystkie dane to sam Pan ustali co jest nie tak z tą sprawą.

Ale lepiej pisać takie bzdury, a potem zamykać forum i uważać, że sprawa jest załatwiona bo przecież już Pan odpisał.

Nijak się nie powinno zmienić jeżeli taki serwis jak CENEO ma 27 milionów linków to ciężko żeby nie dostał po czterech literach przebili microsoft i allegro razem wzięte są super. A w temacie prolinka u siebie nie zauważyłem żadnych spadków w ilości chętnych na nowe linki :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności