Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nic mi się nie pomyliło. To gdzie jest hostowany nie ma znaczenia, czy ja coś o hostowaniu mówiłem?!? Zreszta wy się tak znacie, że tygodniami od was prostej wiadomości nie da się uzyskać. Zresztą... i don't give a shit...

Wracając do mojej sprawy, wszystko skończyło się ok, technicy uporali się z instalacją systemu u mnie - przyczyn nieprawidłowej instalacji jeszcze nie znam :) W każdym razie cieszę się, że w końcu doprowadzono to do końca.

System będę i tak polecał każdemu, ale moim zdaniem w instrukcji instalacji na wordpressie jest jakiś błąd i to było przyczyną nieprawidłowej instalacji na WP właśnie ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Moze tutaj ktos szybciej zajmie sie moim problemem.

Z prolinkiem jestem od pierwszego tygodnia i niestety musze stwierdzic ze jakosc obslugi z tygodnia na tydzien schodzi na psy.

Faktury sa wyplacane wydawca z duzymi opoznieniami a ostatnie prace optymalizacyjne spowodowaly, ze linki w niektorych miejscach sie po prostu nie wyswietlaja. Malo tego prolink zwala wine na nas - mimo, ze od poczatku w kodzie nic nie zmienilem a linki w pewnym momencie (po informacji o optymalizacji prolinka na FB) przestaly sie wyswietlac.

Wyslalem informacje, poproszono mnie o dane do FTPa wyslalem je natychmiast, minal tydzien i zero odzewu.

Na maile odpisuja po 2-3 dniach. Slabo strasznie to wyglada.

Mam nadzieje, ze wkrotce pojawi sie jakas alternatywa. W sumie jest Linkolo (linki w tresci) ale tam ruch jest jeszcze zdecydowanie mniejszy.

Niestety obsluga Prolinka coraz bardziej nieradzi sobie z problemami i obsluga klientow. A szkoda bo kase traca na tym wszyscy.

Moja korespondencja prowadzona byla z Panem Kasprem wiec prosze tutaj o szybsza reakcje.

pozdrawiam

Pkruk,

Dziękujemy za uwagi i opinie. Nikogo nie trzymamy i nie zmuszamy. Na chwilę obecną

współpracujemy z tysiącami wydawców i przy tak niskim progu prowizyjnym odpowiadanie w ciągu

15 minut po prostu nie jest możliwe ze względu na brak zasobów. Szkoda, że nie zwracasz uwagi

że setki reklamodawców, którzy kupują linki w Twoich serwisach zostali pozyskani przez ProLink.

Tak czy inaczej nikogo nie trzymamy za rękę. Jeśli ktoś nie docenia naszej pracy i efektów -

zawsze może skorzystać z swl, konkurencji itd. I przy okazji przekonać się jaka tam jest obsługa :)

Tak czy inaczej nikogo nie trzymamy za rękę. Jeśli ktoś nie docenia naszej pracy i efektów -

zawsze może skorzystać z swl, konkurencji itd. I przy okazji przekonać się jaka tam jest obsługa

Bardzo nie profesjonalny tekst napiszę wam to co napisałem kiedyś waszej konkurencji "klient nasz pan" dla systemu nie liczą się tylko reklamodawcy ale i wydawcy jeżeli wkurzycie ich wystarczająco wielu to zostaniecie z niczym. Co do problemów prolinka to dalej nie doczekałem się odpowiedzi na pytanie "czemu na mojej stronie głównej nie wyświetlają się linki". Chyba że uznamy że polecenie zablokowania sprzedaży linków na mojej stronie głównej to wszystko co możecie dlamnie zrobić, wkońcu strony główne serwisów gwarantują największy zarobiek a wy nie jesteście w stanie powiedzieć mi czemu wasz system wysypuje się na prostym wordpressie ?

Zastanawiam się, czy jest możliwość, aby prolink przygotował gotową wtyczkę do Wordpressa, która znacznie pomogła by w instalacji. Wordpress jest obecnie najpopularniejszym CMS-sem i wsparcie w postaci takiej wtyczki ułatwiło by pracę wielu osobom.

Wtyczka działałaby na zasadzie --> instaluj --> włącz ---> ustaw jakiś ID --> dodaj widżet i już, wszystko gotowe. Nie trzeba by się bawić w zmiany w wp-config i w plikach szablonu. Bo teraz, gdy ktoś nie używa szablonu "dziecka" i aktualizuje szablon, to kod znika. Niestety, Prolink często tego nie zauważa i linków nie ma, a kasa leci.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

DrNoah,

Na chwilę obecną każdy wydawca gratis otrzymuje pomoc od nas łącznie z przeprowadzeniem instalacji za darmo.

Niestety nie możemy w żaden sposób pomóć w momencie gdy nie wiemy kto się kryje pod nikiem "DrNoah".

Wielokrotnie pisaliśmy, że sprawy techniczne nie będą załatwiane na niepublicznym forum.

Jedyna droga to kontakt mailowy / telefoniczny.

Bunitas,

Jest, ale problem z wordpressem polega na ogromnej ilości wersji i wszelkiego rodzaju modyfikacji,

które są instalowane przez użytkowników. Jeśli masz problem skontaktuj się z nami i na pewno pomożemy.

Ależ droga mailowa już poszła rozumiem że wasi technicy nie doszli do tego co jest powodem błędu i dlatego mam wyłączoną stronę główną. Fakt że nie jest to mój najpopularniejszy serwis przekłada się na to że nie chce mi się więcej męczyć z supportem. Chociaż sprawa jest ciekawsza bo napisałem wam że na 99% powodem niewyświetlania się linków jest błędne md5 generowane przez system, pani na supporcie powiedziała że to pewnie przez to i na tym się skończyło. Za pierwszym razem usuneliście wadliwego linka za drugim razem wyłączyłem strone główną. I pewnie poczekam jakiś czas aż prolink znajdzie błąd w swoim kodzie i go naprawi i stronę główna spowrotem.

Wielokrotnie pisaliśmy, że sprawy techniczne nie będą załatwiane na niepublicznym forum.

Tu nie chodzi o załatwienie sprawy technicznej tylko o lekkie skarcenie na forum ogółu pisałem wam już pochlebne opinie bo dość dobrze dzięki wam zarabiam ale nie urośliście jeszcze do takiego stopnia żeby być poza krytyką ;) A i dzięki za system auto kupowania linków dzięki niemu liczba dziennych akceptacji zwiększyła mi się 2 krotnie ;P

Muszę potwierdzić, że opóźnienia w obsłudze klientów (wydawców) jest spore.

Serwis dodałem dnia 2012-03-10 (sobota). Mamy czwartek i nadal mam komunikat "Oczekuje na akceptację administratora". Inna sprawa, że strona jest oparta na MyBB i niestety instrukcja instalacji do tego skryptu nie działa. Napisałem też w tej sprawie maila (również w sobotę)... do tej pory cisza. Jako, że dopiero zaczynam testować ten system - bardziej do tej pory skupiałem się na konkurencji, to mogę powiedzieć, że czuję się dość samotny z moim problemem... instalacji :)

Rozumiem, że w weekend pracownicy mają wolne, w tygodniu też się nie wymaga by od ręki rozwiązali problem. Ale tak wydaje mi się, że te 2-3 dni to taka granica przyzwoitości by cokolwiek odpisać, chociażby "pracujemy nad Pana problemem, za X dni go rozwiążemy / się skontaktujemy".

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Dziwie się że prolink nie ma rozbudowanego systemu "Standardowe pytanie standardowa odpowiedź" Tylko liczy na to że ludzie będą szukać odpowiedzi na tym forum tak jak naprzykład pytanie o "Oczekuje na akceptację administratora" zaraz ktoś napisze że : "Twój serwis nie został zaakceptowany ale może zostać zaakceptowany w przyszłości jak podbudujesz sobie BL albo PR więc czekaj dalej nie wiedząc co się dzieje". Mnie tak wiszą 3 serwisy tyle że ja już wiem na czym to polega ^^ Dobra propozycja dla prolinka : Zróbcie sobie dział na stronie gdzie zawarte będą wszystkie często powatarzające się problemy bo nie uwierze że nie zgłoszeń które się często powtarzają. Skończy się narzekanie gdy tylko zapodacie sobie mini System ekspertowy.

Pkruk,

Dziękujemy za uwagi i opinie. Nikogo nie trzymamy i nie zmuszamy. Na chwilę obecną

współpracujemy z tysiącami wydawców i przy tak niskim progu prowizyjnym odpowiadanie w ciągu

15 minut po prostu nie jest możliwe ze względu na brak zasobów. Szkoda, że nie zwracasz uwagi

że setki reklamodawców, którzy kupują linki w Twoich serwisach zostali pozyskani przez ProLink.

zawsze może skorzystać z swl, konkurencji itd. I przy okazji przekonać się jaka tam jest obsługa :)

Droga obslugo Prolinka

Szkoda ze tak do tego podchodzicie zamiast wyciagnac wnioski z tego, ze po prostu obsluga jest coraz slabsza i cos z tym zrobic. Ja nie oczekuje obslugi na poziomie 15 minut ale czekac na odpowiedz tydzien przeszlo - sami ocencie, przy tych swoich jak to sami piszecie "niskim progu prowizyjnym".

A dla przypomnienia na samym poczatku (pierwszy albo drugi tydzien prolinka) to ja zrobilem kampanie promujaca prolink pozyskujac na start przeszlo 80 partnerow (wiec z tym pozyskaniem setek partnerow kupujacych moje linki to tez nie do konca tak jak piszecie) i to nasz programista poprawil Wasz skrypt wyswietlajacy linki na serwerach gdzie nie mozna bylo wlaczyc fopen. Na wasza prosbe udostepnilem te poprawki dla innych wydawcow aby u nich prolink tez dzialal a dzis slysze slowa w stylu: "jak sie nie podoba to wy...". Slabo troche bo inni tez tu zagladaja.

Ja tylko licze nie na grozby i przepychanki, tylko ze ktos madry tam wyciagnie wnioski i cos sie zmieni.

A jeszcze co do progu prowizji - po kiego licha ograniczaliscie mozliwosc dopasowania cen. Rynek sam bo to zweryfikowal, na pewno Wy byscie na tym wiecej zarobili, a tak teraz macie niskie prowizje i kolko sie zamyka. Czasem naprawde warto posluchac partnerow, wydawcow niz obracac sie plecami i tylko odgrazac.

Po mojej interwencji tu na forum nagle dzis dostalem od Was az 2 maile! Mozna? Mozna!

Dziekuje za uwage i pozdrawiam.

To nie tak, że w wykonanie takiego pluginu wchodzi konflikt wersji/innych pluginów. Dobrze zrobiony plugin nie powinien się kłócić z wersją ani z innymi wtyczkami. Zwłaszcza, że tu chodzi o bardzo prostą modyfikację, a nie cały kombajn funkcji.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności