Skocz do zawartości

Umowa z Google?

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem taki oto średnio ciekawy tekst na onecie. I zainteresował mnie jego konkretny fragment:

Popularni podpisują dodatkowo umowy z wyszukiwarkami internetowymi, dzięki otagowaniu wpisów wyszukiwarki szybciej znajdują ich teksty.

Mam przez to rozumieć, że mogę sobie podpisać umowę z Google na wyższe pozycje w wyszukiwarkach? Czy jest to raczej kolejny dowód na brak kompetencji redaktorów Onetu?

Teksty o tym, że ma się podpisaną umowę z Google, pracuje się w Google są tak samo prawdziwe jak te, kiedy klientowi tłumaczy się, że spadek pozycji jest wynikiem błędu w wyszukiwarce ;-)

@Lexy bo często tak jest wyszukiwarka też człowiek.. Nie no poważnie klientowi sie nie wytłumaczy google Dance;p

a do tematu to przecież to normalnie SS tez ma umowę z google i podają strony i frazy i strony ich klientów są w czołówce:P

Edit. Powtórzenie słowa;)

Jedyne co mi przychodzi do głowy co to mogłoby być to Google On-Demand Indexing, ale nawet nie wiem czy to jeszcze funkcjonuje.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności