Skocz do zawartości

Fajny bajer, ale czy zgodny z regulaminem?

mf

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem już na dwóch forach taki myk, ze zaraz po pierwszym poście pojawia się automatyczna odpowiedź z czterema reklamami AdSense. Jak myślicie czy jest to zgodne z regulaminem?

99189[/snapback]

A dlaczego miałoby być inaczej?

Kiedys tutaj cos takiego było przez bardzo długi okres czasu... ale z mich doswiadczeń i testów jest to nie zaciekawe rozwiązanie które nie przynosi zamierzonych celów. Więc polecam wrzucić reklamy w ciekawsze miejsce. A jeszcze jedno, fora są takim specyficznym elementem, że gdziekolwiek nie umieścisz reklam, klikalność jest znikoma, a powod jest bardzo prosty, forum zawsze jest ciekawsze niż "jakieś tam reklamy".

I polecam poczytac forum, tutaj jest bardzo dużo ciekawych informacji na ten temat.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Sam kiedyś na swoim FajnymForum wyciagałem dużo jak na małą ilość unik.

Może to forum po prostu nie było aż tak fajne jak reklamy?

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności