Skocz do zawartości

Darmowy Katalog Stron MEGACAT.eu

seopozycjoner

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Zachęcam do korzystania z mojego katalogu stron MEGACAT.eu - jest to całkowicie darmowy i bezpłatny katalog stron - oferta dla tych którzy poszukują linków za free bez linków zwrotnych. Zero płatności i żadnych smsów. Szybkie rozpatrywanie zgłaszanych stron. Moderowane wpisy - nie wymagam linków zwrotnych.

Wymóg jedyny i konieczny to unikalna, nieskopiowana i opublikowana treść wpisu - min 500 znaków. Przy wpisach powyżej 1000 znaków istnieje możliwość wstawienia linków w treści wpisów.

Zapraszam do odwiedzania strony https://www.megacat.eu/ i wypełniania oraz przesyłania formularzy zainteresowane osoby - katalog stron MEGACAT.eu to wartościowy link wraz z tematycznym opisem, który pomoże Ci wypromować Twoją stronę w wyszukiwarce Google.

Pozdrawiam

jest to całkowicie darmowy i bezpłatny katalog stron

No proszę, dwa w jednym ;) Co do samego katalogu: nie jest on może estetycznie wykonany, trudno się po nim porusza, ale jest to z pewnością zaleta. Coś nowego zawsze jest dobre dla google ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Co do formularza - to mam zrobiony panel - jednak wymaga jeszcze poprawek - bo roboty niestety wygrały ze mną. Dlatego każdemu komu zależy na wartościowym linku tak czy siak wypełni formularz i mi go prześle mailem. Treść sprawdzam przed publikacją dlatego nie pozwalam na skopiowane opisy. Każdy wpis przed publikacją polega na weryfikacji dodawanej strony - czy przypadkiem nie posiada zgłaszana strona niepożądanych treści przez Google. Wolę mieć mniej wpisów ii zaindeksowanych podstron ale przynajmniej wiem do kogo linkuję. Oczywiście katalog jest w trakcie rozwoju i będą pojawiać się nowe elementy.

seopozycjoner masz spamofibje,

1. po co by miałem spamować twój katalog jak on jest niewiele wart?

2.Żadna dodwarka nie będzie zainteresowana twoim katalogiem przyczyn wiadomych dla wszytkich

3.Twoja fobja odstrasza ludzi które dodają wartościowe wpisy po ok 200 dienie (firmy SEO).A na pojedynczych wpisach SITE nie zrobisz

fakt dużo czasu to zabiera ale katalog przez to będzie mocny.

:)

Oki dziękuję i rozumiem wasze uwagi - przecież nie karze wam wszystkim masowo zgłaszać i wypełniać formularzy z wpisami. To jest tylko ogłoszenie dla tych co chcą dostać 2 linki na swoją stronę. Zdaję sobie sprawę że tym katalogiem nie zwojuje SEO, ale jak wiecie każdy link jest ważny. Więc Ci co chcą linki z unikalnego IP to zapraszam zaś reszcie dziękuję za wypowiedzi. Pozdrawiam i temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności