Skocz do zawartości

Jak usuwa się komentarze z bblog.pl

Linkman

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was bloguje na tej platformie bblog.pl / ma zaplecze? Nie widzę opcji do usuwania komentarzy pier...nych spamerów z linkami z anchorem w nazwie co to napisze pseudomądre zdanie i myśli że to zostawię.

Widzę tylko opcję zatwierdź komentarz nie wiadomo po co skoro i bez zatwierdzenia jest widoczny dla każdego i osłabia linkiem wychodzącym bloga.

P.S. Pytanie o to które wysłałem wczoraj do administratorów bblog.pl pozostało bez odpowiedzi.

Ja tam miałem kilka, więc zrobiłem tak: w ustawieniach bbloga - zakaz komentowania, potem ostatnie komentarze i ukryj. I spokój. Możesz też dać zezwolenie na komentowanie i nowe komentarze domyslnie ukryte, a potem niektóre odkryć.

Też już dałem zakaz komentowania ale nawet te ukryte chyba emitują linki. Czyli nic z g...em nie da się zrobić? Żałosne. Trzeba by cały wątek wywalić a szkoda. Dowalę więc linków w treści na każdym zaspamowanym wątku.

EDYCJA: Faktycznie jednak nowe można ukryć i tak jakby ich nie było. Jednak już po akceptacji nie ma odwrotu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności