Skocz do zawartości

Google nie chce mnie wyłapać

Przemiwółki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam problem

google nie chce od kilku tygodni zindeksować mojej strony. zgłosiłem ją w gogle powklejałem na różne fora żeby robot wyłapał gdzieś linka ale niestety dalej nic się nie dzieje.

adres strony to https://www.przemiwolki.pl

macie jakieś ciekawe propozycje ?

dziękuję bardzo za umożliwienie mi zaindeksowania strony poprzez to forum.

no w sumie to był jedyny link :) no teraz mozesz podobnym postem indexowac reszte zaplecz :)

resztę też zaindeksowało samo z siebie ;)

Witam.

Ja mam podobny problem ze swoją stronką.Żyworódka Pierzasta

Niby dopiero tydź temu ją zrobiłem i cały czas ulepszam i jestem interesuje mnie ile należy czekać aby google mnie znalazło(:

Co mam robić oprócz tego? Na razie dałem swoje linki na allegro przy swoich aukcjach, oraz na kilu innych ogłoszeniach.

Także zrobiłem optymalizacje chyba. Czyli około wg jednej stronki internetowej około 80% mam zgodności treści w słowach kluczowych itd z moja stronką. Mam nadzieję że to dobrze? I jeszcze dałem stronkę do jednej bazy danych czy coś takiego.

Proszę napisać co jeszcze ewentualnie mogę zrobić bo gdzieś czytałem że nie jest dobrze ża dużo na początku robić tylko stopniowo żeby wzrastała liczba odwiedzin z czasem a już na pewno żeby nie spadała.

Dziękuje za pomoc.Żyworódka

No właśnie to forum jest rewelacyjne chyba pod tym względem. Wczoraj wieczorem wysłałem zapytanie i dodałem link a dzisiaj już mnie google znalazło bo sam sprawdzałem.

Tak że rewelacja na razie o to mi chodziło żeby choć google mnie znalazło.

Ktoś może ma jakieś dalsze wskazówki jak rozwijać moją stronkę? I na co uwagę zwracać?

Dziękuje za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności