Skocz do zawartości

[Wykonam] Web design oraz ew. kodowanie

Markuz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Nazywam się Marek Bielecki, chciałbym Państwu przedstawić moją ofertę. W celu zdobycia prac do mojego portfolio mam zamiar wykonać dla Państwa w niskiej cenie :

1. Grafikę do stron internetowych ( *.psd )
  2. Szablony stron internetowych ( *.psd + xhtml/css )
  3. Proste skrypty stron internetowych ( Katalogi, Portale, Blogi, Portfolia )

Jak zacząć ?

Jeśli zdecydował się Pan/i zamówić u mnie szablon, skrypt bądź grafikę należy w jaki najkrótszym czasie skontaktować się ze mną poprzez :

1. Komunikator Gadu-Gadu ( 9342837 )
  2. Adres e-mail ( 3d6cb8f52796b801e61057f189714007.png )

Opis zlecenia

Abym mógł ocenić sprawnie złożone przez Państwa zlecenia należy jak najlepiej je opisać, dzięki temu będę mógł szybko powiedzieć ile wynosiło by wykonanie tego zlecenia.

Stały kontakt

Jeśli Państwo chcą aby prace przebiegły pomyślnie potrzebny jest stały kontakt. Także polecam komunikator Gadu-Gadu.

Cennik

Nie mogę wycenić tutaj każdego zlecenia ponieważ wiadomo że każde jest inne, każdy oczekuje czegoś innego. Tak więc mniej więcej podam ceny :

• Szablon ( *.psd ) od 50 do 100 zł
  • Kodowanie xhtml/css od 50 do 80 zł
  • Skrypt od 50 do 200 zł

Oczywiście wykonuję także inne rzeczy, wystarczy się spytać czy jestem w stanie wykonać daną rzecz.

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie Państwa do współpracy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności