Skocz do zawartości

Mapki Google

superbastekp

Rekomendowane odpowiedzi

moim zdaniem, efekt trzeba miesięcznie poprawiać tj katalogować na frazę która jest wyświetlana przy mapie - aby utrzymać efekt.
to nie daje tyle co SEO na coś innego :D

Wiadomo, że SEO w Google Miejsca jest o wiele droższe od zwykłego, bo zajmuje się tym garstka osób w tym kraju. Jeśli oferujecie gówniane ceny to psujecie ten rynek i tyle, nie doceniając siebie i nie szanując swojego czasu oraz wiedzy.

Za stworzenie wpisu lub jego optymalizację + ewentualnie za SEO wg pozycji.

Ja jestem za pozycjonowaniem płatnym comiesięcznie za efekt. Szczególnie, że jest już soft do sprawdzania pozycji w mapkach i jego rozliczania.

Kwestia druga-> na mapce jest mniej miejsca niż w wynikach organicznych-> to jest argument za wyższą ceną.

Tylko o ile wyższą to mam dylemat;)

moim zdaniem, efekt trzeba miesięcznie poprawiać tj katalogować na frazę która jest wyświetlana przy mapie - aby utrzymać efekt.

no własnie od niedawna tak bylo ze bylo sie w mapie na regionalne wyszukiwania gdy fraza byla pozycjonowana.

Wnioskuje tak z tego ze pod jedna latwa fraza klient jest jedyny w mapce a fraze dodalem mu z poczatkiem grudnia (fraza sezonowa - swiąteczna)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności