Skocz do zawartości

metoda seo a google

natan64

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jeden z "mega pozycjonerow" powiedzial mi i mojemu szefowi ze nie warto zajmowac sie metoda seo bo metoda seo jest traktowana przez google w wiekszosci przypadkow jako spam. Nie wdawalem sie mocno w dyskusje z nim.

Z tego co wiem to jezeli stronka jest pozycjonowana za pomoa SEO w kat branzowych to raczej przyniesie jakis pozytywny efekt.

Jakis czas temu mialem niestety albo i stety przyjemnosc korzystania z addera - niby wszystko fajne ale te bazy kategorii mega nieaktualne i wiecej problemow z tym niz dobrego dzialania.

Jeszcze nurtuje mnie jeden temat dotyczacy PR strony - bo niby strona ma PR 6 (ale inna branza) i nie wiem czy jest sens ustawienie na niej odnosnika do mojej strony wraz z malym opisem. Strona z PR 6 jest w jezyku polskim i pozycjonuje sie na google.pl a stronke ktora zaczynam pozycjonowac jest w jezyku en i pozycjonuje ja w google.com

kaszuby paintball - imprezy paintballowe dla firm i osob trzecich

administracja serverami

serwis nart gdynia -profesjonaly serwis narciarski oraz snowboardowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności