Skocz do zawartości

Pozycjonowanie podstron

erotiksite

Rekomendowane odpowiedzi

Za oczywiste uważam :

Linkowanie do podstron w seokatalogach ( większość daje taką możliwość )

Linkowanie do podstron w preclach ( zarówno tematyczne jak i ogólne )

Erotiksite za oczywiste to uważam linkowanie podstron za pomoca scrapeboxa. Serwis 400 podstron - wrzucasz na liste ok 50k i leci. Wszystko ładnie podlinkowane. Z katalogów to gł. smieci przyjmuja podstrony. Precle jak najbardziej.

Z katalogów to gł. smieci przyjmuja podstrony.

Nie mogę się z tym zgodzić :P Zazwyczaj daje opisy o długości 1000 znaków ( już po wymieszaniu ), w tytule linkuje do strony głównej a w treści do podstron, zazwyczaj jest limit że powyżej 350/500 znaków można dać 3 linki w opisie. Nie widzę w tym nic dziwnego że linkuje w treści do podstron a w katalogowaniu mam wysoką skuteczność ;)

Precle są ok ale mocy z nich nie wiele, przyznam się bez bicia że nie dodaje ręcznie do tych mocnych precli a dla ułatwienia jadę z automatu i efekty praktycznie nie odczuwalne.

Jeżeli chodzi o scrapeboxa to już wolałbym puścić blasta bo nie miałem jeszcze okazji przez to dostać bana ani filtra a szły czasem 3 blasty na świeżutką domenę, jedyny minus to utrata geolokalizacji i to jest spory problem. Dlatego szukam sposobów linkowania ale z naszej GEO żeby nie musieć się tym martwić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności