Skocz do zawartości

Sexowny katalog SAX

featmilka

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie robię to nabierząco. Ale w ostatnim czasie mam dostęp do internetu tylko w weekendy. Choć myślę, że potrwa to jeszcze 1/2 miesiące.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

• 3 miesiące temu...

Witam, katalog nieco się rozbudował ostatnimi czasy. Niebawem także powinienem w końcu zmienić dizajn katalogu. Jednak jak mówiłem wcześniej - katalog jest cały czas darmowy i wymaga wyłącznie unikalnego opisu strony.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

• 4 miesiące temu...

Nie stoi tylko leży. Poprzez kilka dni leżenia łatwiej wychwycić unikały. Także nigdy nie ma więcej niż 100 oczekujących wpisów. Moderuje wieczorami.

• 6 miesięcy temu...

Jakiś czas temu katalog stał się płatny bo już nie miałem siły do dodawarek i userów nie czytających regulaminu. Do wieczora dla wszystkich, którzy chcą dodać swoją stronę działa kod: SAX1 za friko. Tylko proszę o dodawanie stron sensownych z unikalnymi opisami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności