Skocz do zawartości

BookmarkWiz za 17$ zamiast 97

niktorek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedna kwestia też mnie zastanawia. Bo serwisy, które obsługuje BookmarkWIZ (z tego co widzę) są anglojęzyczne -> więc trudno będzie dodać polski opis dla dodawanej podstrony -> więc w praktyce przyspieszy to indeksację i zwiększy BL podstron, ale pozycji w SERP'ach tym się nie poprawi :)

No panowie ktoś już przetestował bo oglądając ten filmik na stronie programu trochę mnie zachęciło, ale znalazłem ten link co koleś na filmie dopalał :

https://www.squidoo.com/panic_disorder_agoraphobia_treatment

no i co ciekawe większość z 34 linków jakie posiada strona to wpisy na blogach.

Coś tu rzeczywiście jest nie tak, bo wszystkie BL tej podstrony prowadzą rzeczywiście z jakiś blogów, które mają jedna i tę samą faviconkę...

...skoro autor reklamuje to, jako narzędzie poprawiające nawet pozycję w SERP'ach, to ciekawe skąd, skoro żadne BL z serwisów a'la delicious nie są zaindeksowane...

No panowie ktoś już przetestował bo oglądając ten filmik na stronie programu trochę mnie zachęciło, ale znalazłem ten link co koleś na filmie dopalał :

https://www.squidoo.com/panic_disorder_agoraphobia_treatment

no i co ciekawe większość z 34 linków jakie posiada strona to wpisy na blogach.

Coś tu rzeczywiście jest nie tak, bo wszystkie BL tej podstrony prowadzą rzeczywiście z jakiś blogów, które mają jedna i tę samą faviconkę...

...skoro autor reklamuje to, jako narzędzie poprawiające nawet pozycję w SERP'ach, to ciekawe skąd, skoro żadne BL z serwisów a'la delicious nie są zaindeksowane...

Dokładnie ktoś tu chyba wciska kit może do indeksacji to się nadaje ale na pewno nie podniesie pozycji w serpach, pewnie 3/4 ze stron które obsługuje ten program maja nofallow.

Jedziesz na wakacje ? baza noclegowa na pewno ci się przyda

Największy i najładniejszy katalog turystyczny w Polsce

No właśnie, liczyłem na jakiś mały bonus dla ewentualnie dopalonych podstron a z tego, co widzę to będzie kicha. Z indeksacją szczerze powiedziawszy nie mam problemów (wewnątrz serwisów rzecz jasna).

A gdyby stosować to jako alternatywę dla swl'i w przypadku wpisów w katalogach, które nie chcą się indeksować? =) Nie wiem, czy to nie byłaby już przesada =)

Zakupiłem wczoraj soft, jednak po odpaleniu programu wyskakuje error o nieprawidłowym działaniu (Win 7). Komuś jeszcze dzieją się takie cuda?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

przemeks nie wczytuje adresy z listy

Nie rozumiem, możesz rozwinąć?

Z tego co patrzyłem na filmiku to jest opcja pingowania więc dziwne że stronka autora nie ma linków z tych stron - może szybko usuwają??

Zapewne szybko usuwają, tak jak w poczekalniach różnych serwisów społecznościowych, m.in.: Wykop.pl, Demotywatory - co nie wyjdzie z poczekalni jest usuwane :)Więc rozwiązanie same nam się nasuwa -> [wbrew temu co sugeruje autor w filmiku] program raczej nie żadnego wpływu na pozycje w SERP'ach :) , bo...

...nawet gdyby rzeczywiście na początku BL się zwiększył, to po jakimś czasie wróci do normy =)

a wystarczy poczytać opinie ze tego typu softów jest sporo i to za darmola, lub jeśli za "kasie" to można mieć więcje opcji.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności