Skocz do zawartości

BookmarkWiz za 17$ zamiast 97

niktorek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też się zacząłem bawić tymże sofcikiem... No rzeczywiście, trochę skromne i nie bardzo wygodne przy większych ilościach, ale może się przydać. Co do polskich treści: linkowany jest tylko tytuł, więc jak się uprzeć, to można tytuł dać jako anchor po polsku, a tekst jakiś sklecić po angielsku. Można tak to robić, choć kto powiedział, że polskie wpisy będą kasowane?

To niczego się nie przyda, ale za to kosztował tylko 17$:tancze::tancze:

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

To niczego się nie przyda, ale za to kosztował tylko 17$:tancze::tancze:

B.

Dlaczego się nie przyda? Trzeba chwilę poczekać i sprawdzić co te wpisy dają i czy w ogóle coś dają. Niektóre się prawie od razu indeksują. Każdy, nawet najdrobniejszy kroczek może mieć znaczenie, bo przecież to co robimy, to suma różnych kroków i kroczków. Ja np. mam dużo podstron regularnie przybywających. Indeksują się dobrze, ale dlaczego nie wspomóc tego bookmarkami. Tylko szkoda, że tylko tyle serwisów obsługuje,

Konfiguracja i odpalenie softu jest proste i zajmuje kilka minut. Przy manualnej obsłudze kapci udało mi się dodać do ok 60% serwisów z listy - cześć odpadła przy rejestracji konta, część przy dodawaniu wpisu. Co do skuteczności jeszcze się nie wypowiem, zobaczymy za kilka/kilkanaście godzin.

Reasumując jednak - raczej nie polecam, nawet za 17$ :tancze:

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Jeżeli ktoś już kupił BookmarkWiz i niema SB(scrapebox) to dla proxy bardzo dobrze się sprawdza program Miona https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...110219&st=0

przed chwile sprawdziłem załadowanie 80 proxi zajęło mi 2 minuty.

Podsumowując w życiu nie dałem by za to narzędzie 97 $, 17 za dużo, 5-9 $ to cena za ten soft .

NO tak... macie rację. Ten soft chyba nie jest wart kupowania. Gdyby jeszcze miał opcję dodawania innych serwisów poza istniejącą listą, to może... Ale chyba i tak go nie zwrócę, bo potraktowałem jego wczorajszy zakup jako dodatkowy prezent świąteczny, choć go sam sobie sprawiłem :). No i kto wie, może kiedyś znajdę jakieś sensowne dla niego zastosowanie.

A swoją drogą to możliwościami przypomina raczej proste darmowe narzędzia. Czytając to co autor pisze, to wychodzi, że to jest super-narzędzie prawie. I to potwierdza tylko moją - może mało porządną - "procedurę" przed zakupem softu, skryptów itd. itp. - jeśli nie mam wiarygodnych i pełnych informacji, to wpierw sprawdzić jak to działa i czy jest to właśnie, to czego potrzebuję używając wersji "legalnej inaczej" ;).

Poświeciłem ok 2 godzinki na ten program.

Rejestracja kont itp troszkę długo trwała (konta, lista ping, konfiguracja). Praktycznie tyle czasu co zainstalowanie i dodanie konfiguracji do SEO Adder 7 (bez artykułu)

Dodałem kilka stron, każda zdobyła ok 15-18 linków.

Uważam, że to za dużo czasu i nawet te kilkadziesiąt zł za kilkanaście linków.

Pozdrawiam

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Adder2400 widzę ty już całkowicie tracisz poziom, zostaw juz wciskanie swojego "super" produktu.Jak działa Adeder wszyscy wiedzą :D

wszytko zależe jakie to linki, i na jakich stronach. Widzę dla ciebie najlepsze linki to tę które zdoła dodać Adder :D

55 PLN/15-18 linków / 10 stron= 0,30 PLN za link , dalej masz już za darmo. :D

Rejestracja kont itp troszkę długo trwała (konta, lista ping, konfiguracja)

Całe kilka minut.

Soft nie jest wart swej ceny, lecz nie popadajmy w paranoję...

//Edyta:

Po 6 h od wysłania linków ok 60% jest zaindexowanych, część jednak nie jest bezpośrednia. Świeżyny, do których kierowane były linki nie są jeszcze zaindexowane.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Ja się też wczoraj skusiłem - jak wszyscy płyną na 5 dych, to wszyscy :D

Średnia fraza lokalna - top 12. Po puszczeniu linków w z tego "cosia" - top 8. Bez szaleństw, ale coś tam jednak daje - przynajmniej chwilowo.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

No i przetestowałem w końcu ten program. Suma summarum dodałem wpisy do 14 serwisów, z których nie wszystkie mają linki nofollow, zacząłem linkować wpisy i zobaczę jak się indeksują. A Wam jak się w praktyce sprawdził program?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności