Skocz do zawartości

BookmarkWiz za 17$ zamiast 97

niktorek

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem ja u was ale u mnie przestało to coś dzialac :tancze:

suport : Jesteśmy świadomi że kilku użytkowników mają problem z bookmarkwiz teraz. Tworzymy aktualizacji i wysłać go jak najszybciej po jego zakończeniu.

Pozdrawiam,

Zespół Bookmarkwiz.

ktoś pisał do nich o zwrot $$? Ja nie widzę linku

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja chyba napiszę, bo o **** to rozbić. Może i udało się dodać do raptem 11 serwisów, ale jakoś nie wydaję mi się, żeby te wpisy miał wejść do indeksu...

Program nie chciał dziś u mnie odpalić, ale potem mu się zachciało.

No to nie działo nie tylko w przypadku kilku użytkowników. U mnie też nie działało, widzę, że jeszcze co najmniej kliku osobom, więc to nie takie incydentalne. Miałem nie zwracać tego programu, ale coraz bardziej mi to wygląda na beznadziejny szajs, może gdyby była możliwość dodawania swoich adresów serwisów, to nie powiedział bym tego, ale...

I to chrzanią, że coś aktualizowali, jak włączę sprawdzanie aktualizacji to dostaję info, że moja instalka jest up-to-date

Racja program nie za bardzo funkcjonalny, ja uzyskiwał ok 35 linków ( captacha manuał, auto- ok 21-23) ale suport błyskawiczny.

Chciałem aby Polskie z niedużym wyjątkiem* ( i nie tylko :)) producenci oprogramowania tak reagowali i odpisywali na e-mail błyskawicznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności