Skocz do zawartości

Czy może mi ktoś pomóc pozycjonować stronę

jacekp

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz mieć dobry biznes wiąże się to z inkasowaniem pieniędzy. Podane przez Ciebie frazy pozycjonując w google PL nie było by trudno, lecz twój sklep wymaga pozycjonowania globalnego, ja na twoim miejscu znalazł bym w swoim kraju firme która by to zrobiła, w Polsce wydasz kupe kasy na to oraz znalezienie specjalisty nie byle kogo. Wiem z doświadczenia że branża xxx jest jedną z najbardziej pożądanych a konkurencja jest ogromna.

To wszystko trzyma sie w serwerze żartu, tak to rozumiałem i tak odpowiadałem. Jeżeli klient nie może wyszukać sklepu to nie kupi z niego nic...

Przy każdym z artykułów wpisuje w słowa kluczowe. W tytule stron też starałem sie używać tych nazw. Podałem już dużo. Co można więcej zrobić?

Pomyśl o innej formie marketingu na początek a pozycjonowania ucz się od podstaw bo nie masz o nim nawet bladego pojęcia. Nikt Ci za darmo czy za wyimaginowane zyski z procentu nie poda konkretnej recepty, cała ta wiedza jest dostępna w internecie. Jeżeli sam nie potrafisz się uczyć wykup szkolenie.

Raczej "marketing szemrany" nowego sklepu :)

Nie czytałeś szyldu - "Pozycjonerze! Masz dość wielu godzin spędzonych na niewygodnym krześle? Nasz asortyment złagodzi Twoje cierpienie i zapewni chwilę relaksu" :)

A tak poważnie to porywać się prywatnie na taką branże to duża odwaga :)

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Możesz spróbować do każdego towaru napisać opis, nie kopipejst(!) Najlepiej taki opis, by zachęcał kupić - jak chcesz znaleźć dobry opis - to polecam zobaczyć na allegro "Lilo", twoja strona obecnie jest do "wibratora".

Co do kupienia tego wibratora to kupiła osoba która odpowiedziała na pare rozniesionych reklam w skrzynki na listy. Nie zaprzeczam że wasze dziewczyny mogą pozazdrościć mojej pani pod każdym względem :tancze:

Dziękuje za niektóre celne wypowiedzi, pomimo całego zamieszania potrafię zamienić to na użytek pozycjonowania tej strony. :tancze:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności