Skocz do zawartości

Ograniczenie czasowe, nie da się szybko

Mus

Rekomendowane odpowiedzi

"W ile czasu do top 1 na hasło "kredyt hipoteczny" jeżeli strona jest nowa ale mam aż nadto mocnych, tematycznych linków do wykorzystania?" Na takie pytania niektórzy odpowiadają że nawet w pół roku i szybciej jeżeli nie ma ograniczeń w dostępie do linków silnych i tematycznych. Wydaje mi się jednak że tak to może było kiedyś , kilka lat temu. A dzisiaj nawet najmocniejsze linki nie przeskoczą czasu że tak powiem "dojrzewania", to tak jak by się chciało zrobić najlepsze wino niczym rocznik 1892 w cztery tygodnie - po prostu nie da się i nawet najlepsze droższe i winogrona nie pomogą. Jakie jest Wasze zdanie? Myślę, że minimum rok jak nie więcej trzeba żeby nówke stronę wbić na top 1 na bardzo trudną frazę.

No to jedź z tym koksem na maksa, nawet jeśli Ci zfiltrują domenę docelową, to robisz 301

Myślę że w miesiąc możesz trafić w top10 na tą frazę, chociaż pewnie zaraz się znajdzie ktoś kto będzie twierdził że można tam wbić w dwa tygodnie i też może mieć rację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności