Skocz do zawartości

licznik pobrań pliku

pafeu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale to musisz zrobić tylko dla zdjęcia daj taki warunek:

EDYTA: Zobacz teraz poprawka

if (file_exists("pliki/".$plik))

if(strpos($plik, 'jpg') || strpos($plik, 'jpeg') || strpos($plik, 'png')) {

header('Content-Type: image/png');

header("Location: https://om4.pl/licznik/pliki/".$plik); exit;

}

else {header("Location: https://om4.pl/licznik/pliki/".$plik); exit;}

}

header("location: index.php"); exit;

Najtańsze przedłużenia domen: masternet.pl468x60.jpg

50 zł w zakładzie bez ryzka - betclic.pl

Darmowe gry flash

Nie znam nic takiego, generalnie pliki jpg są normalnie wyświetlane przez przeglądarkę więc dlatego musisz dać informacje, ewentualnie w tych strpos daj strpos($plik, '.jpg') itd. ale to już raczej kosmetyka

Najtańsze przedłużenia domen: masternet.pl468x60.jpg

50 zł w zakładzie bez ryzka - betclic.pl

Darmowe gry flash

potrzebuję teraz ten licznik wstawić na już gotową stronę

z której można będzie pobrać plik

przeprowadziłem już jakieś próby ale nic mi z tego nie wyszło

proszę podpowiedzcie jak to zrobić profesjonalnie :tancze:

@proszę podpowiedzcie jak to zrobić profesjonalnie

4 strony postu i autor nadal nie wie o co chodzi. To tak jest jak się za kogoś rozwiązuje problem pisząc za niego kod :tancze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

MION szkoda, że nie wypowiesz się na temat i nie ujawnisz jakie masz zasoby wiedzy

jak przeczytasz ze zrozumieniem to się dowiesz, że poprzedni problem jest rozwiązany a teraz pytam o coś innego

oczywiście wyciągnąłem z tego jakieś wnioski i była to dobra lekcja nauki a nie napisanie kodu za kogoś

a Tobie się wydaje że nie czytałem na ten temat albo na inne i idę na łatwiznę - mylisz się

problem mam teraz taki, że po wstawieniu licznika na stronę licznik nie może się połączyć z bazą danych - LICZNIK

jak wstawiłem do iframe to się łączy ale jak wstawiłem do diva to już nie a tą metodę chciałbym zastosować - jakie jest jedyne właściwe rozwiązanie tego problemu?

tak więc proszę Cię o pomoc albo o nie ZAŚMIECANIE tematu

Pomagałem ci od samego początku ... tylko, że ty oczekujesz gotowych rozwiazań, a nie pomocy w rozwiązaniu problemów :tancze:

Chcesz korzystać z danego języka programowania ZACZNIJ SIĘ JEGO UCZYĆ od podstaw !

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

... tak więc ponowię swoją prośbę o POMOC W ROZWIĄZANIU PROBLEMU :tancze:

a problem jest taki:

jak wstawiłem licznik do iframe to się łączy z bazą danych ale jak wstawiłem do diva to już nie a tą metodę chciałbym zastosować - jakie jest jedyne właściwe rozwiązanie tego problemu? - LICZNIK

jak wstawiłem licznik do iframe to się łączy z bazą danych ale jak wstawiłem do diva to już nie a tą metodę chciałbym zastosować - jakie jest jedyne właściwe rozwiązanie tego problemu?
W ogóle wiesz co robisz czy tak będziesz na oślep wstawiał tu i tam i czekał na rozwiązania! Takie podejście do zagadnienia ma krótsze nogi niż ci się wydaje i jest całkowicie pozbawione sensu i tylko tobie "szkodzi", bo niczego się w ten sposób NIE NAUCZYSZ .

----

ROZWIĄZANIU PROBLEMU
Twój problem jest taki, że ty go nie starasz się zrozumieć i rozwiązać samemu, ale czekasz NA GOTOWE ROZWIĄZANIE :)

MION Ty chyba chcesz abym Cię poprosił o gotowe rozwiązanie - bo chyba w inny sposób od Ciebie się nie dowiem

TAK WIĘC PROSZĘ PODAJ GOTOWE ROZWIĄZANIE

jeżeli oprócz MIONA je ktoś chętny pomóc to też proszę - oczywiście o pomoc :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności