Skocz do zawartości

Pytanie o pozycjonowanie

ekspekt

Rekomendowane odpowiedzi

a czy wiecie jak mogę zmienić title, keywords,description w tego typu sklepach?

-co do katalogów to dodaje strone

-będę starał się tworzyć zaplecze (strony mogą być na darmowych serwerach?)

-zdobywanie linkow z innych stron( czyli jak dobrze rozumiem z innych stron mają linki prowadzić domnie?)

A nie ma w panelu admina zmieniania tych rzeczy?

Strony mogą być, ale jednak lepsze są te na nie darmowych, takie serwery pod mini strony kupisz za parę złoty, potem kilka domen regionalnych i dobre :). Tak mają prowadzić, tzn. mogą, nie koniecznie muszą, to już od Ciebie zależy...

najtańszy sklep w sieci może sprzedawać wszystko :)

Masz bardzo przyzwoicie zrobiony sklep pod katem Klientów, jeśli chodzi o SEO to albo masz pieniądze na 2 lata prób i błędów (lub mocną kampanie reklamową) albo wynajmij kogoś, a tutaj zdobywaj podstawową wiedzę aby móc ocenić efekty pracy profesjonalisty.

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

dziękuję za odpowiedzi , w meta tagach mam wpisać słowa kluczowe i adres do podstrony?

Jeszcze mam pytanie jakie są koszty pozycjonowania przez kogoś i po jakim czasie mogę liczyć na jakieś rezultaty bo jak narazie to mam nawet mało odwiedzin strony tylko 80 pare

Wszystko zależy od tego jaki budżet , jaka ilość fraz - optymalizacja Twojego sklepu pod wyszukiwarki itd.

jeszcze takie pytanie jak zrobić przekierowanie 301? i co to daje

Jeżeli chcesz aby różne domeny lub subdomeny prowadziły do jednej strony docelowej, Przez 301 mozesz pozbyć się filtra ze strony lub dodać jej mocy. czytac czytac czytac

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności