Skocz do zawartości

Ocena strony pod SEO

sobieh

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Już kolegi Ci priva wysłałem. Strona portfolio nie komentujcie wyglądu gdyz jest zastępcza (za firmową), dzieki za pochwały grafika do hotelu autorska nigdy nie korzystam z gotowców. W seo jestem żóltodziobem lecz w programowaniu ekspertem, stąd moje pytania. Ok troche zwiekszyłem swoją wiedzę i jeszcze mam 2 wątki do poruszenia:

- Katalog WP i onet dodane mam tam inne strony to wszystko ładnie leci (onet akurat wyswietla wyniki google) zaś w wp nasms-owałem sie i w gore.

A teraz pytania:

- Czy dodawanie do katalogów narzędziami typu Adder 6-7 jest opłacalne gdyz zastanawiam sie nad kupnem licencji?

Na swój programistyczny rozum myślę że nie będzie zbyt korzystne. A może używać go do katalogów o PR 0-1 ? Takie staram sie omijać, lecz także tworze strony z tekstem blogi etc. pod zaplecze i myśle że tutaj by sie on przydał.

Czekam na opinie i sugestie.

Pozdrawiam!

Adder to przeszłość. Nie kupuj tego narzędzia bo szkoda pieniędzy i czasu. Zainteresuj się narzędziem typu: publiker bądź omniADD one dodają wpisy do katalogów, precli bez potrzebny Twojej ingerencji (oczywiście podczas dodawania, nie mam na myśli tutaj odpowiednich ustawień). Są to tkzw. automaty i ciężko znaleźć w ich bazie katalogi z odpowiednią mocą. Dlatego właściciele tego typu narzędzi używają ich głównie do podlinkowywania zaplecza.

Jeśli natomiast chciałbyś dodawać sam strony do katalogów, na których Ci zależy polecam SEO Bohatera. Jest to tkz. pół-automat. Czyli Ty klikasz i dodajesz - ale też w mgnieniu oka ;-)

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Poczytam o tym, ja swoje głównie zaplecze podlinkowywałem z innych stron puszczając na nie ruch i prowadząc podstawowe SEO z wyborem niszwych fraz oraz dobrą optymalizacją zaplecza pod kątem SEO. Przetestuje co będzie lepsze i wydajniejsze. Dzieki za odpowiedz.

• 2 lata później...

ustaw przekierowanie https://www.wieczorekweb.pl/index.php -> https://www.wieczorekweb.pl

Brak descriptions

Brak H1/H2/H3 itp

Brak cennika klienci to lubią

Pozatym prawie wszstkie linki ok 4000 ma anchor wieczorekweb :) to raczej nic dobrego nie wróży

Linkuj na różne anchory wszystkie strony i na słowa kluczowe i brandowe.

Google my bitch -----------------------------------> google.gg

Baterie słoneczne - ViTiS-iT

Zawsze myślałem, że w SEO najważniejsza jest spostrzegawczość także archeologom sukcesów nie wróżę ...

PS

poszukajcie wątków z 2004 bedzie ciekawiej ... :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności