Skocz do zawartości

Bloog Lubina - troche inny blog ze statusem autora

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz, jeśli nie chcesz moderować, to może od razu lepiej zrób autobloga? :)

Przynajmniej treści, które będzie Ci agregował będą napisane w miarę poprawną polszczyzną. Nie będziesz miał tekstów w stylu: " W dzisiejszej obecności większość obywateli tego państwa chce posiadać własne mieszkanie..." - Tekst autentyczny, a ta "dzisiejsza obecność", to dopiero początek kwiatków w tym arcie.

Ja już nawet, o czym pisałem: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=113507 w ostatnich blogach polikwidowałem status "Autor" dla nowych, bo ludziska i tego nadużywali...

Idealizm, to piękna sprawa, ale się nie sprawdza!

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Pewno że błyskawiczna jak każdy mój blog :) zresztą testuje na nim kilka fajnych rozwiązań które jak widać się sprawdzają, a poza tym jest dowodem tego że można postawić blog z Autorem i żeby nie został zaspamowany przez automat :) Oczywiście jak ktoś się uprze to i ręcznie zaspamuje ale o tym nie mówię - ważne że jest nadzieja :)

Drogi użytkowniku SkyAbove1 daruj sobie - to że wrzucisz 2 unikalne teksty nie oznacza że nie sprawdzę pozostałych.

Widzę że niektórzy wzięli się na sposób i wrzucają najpierw tam gdzie jest wymóg unikalności a później gdzie indziej ale to też kiepski pomysł bo sprawdzam na wyrywki stare arytuły i kasuje całe konto.

• 2 miesiące temu...
Zapraszam do dodawania unikalnych wpisów - niedługo blog może zostać zamknięty.

Po co chcesz zamykać skoro tak świetnie, jak piszesz wyżej, sprawdza Ci się status Autora nadawany każdemu użytkownikowi? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności