Skocz do zawartości

Stawiam 90 stron. Jaki skrypt SEO?

invest

Rekomendowane odpowiedzi

Zapał jest, tym bardziej że członek rodziny też się przyłączy. Domen też mam sporo bo inwestuję w nie od 4 lat.

Na szybko chcę wrzucić jakiś skrypt na nie, aby były widoczne w google i powoli pozycjonować.

Jak masz domeny od 4 lat to na pewno nie 'na szybko' :) 4 lata i nie ma ich w indeksie? Toż to grzech :)

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

Tak dla ścisłości MaxPan to alegoria do Max Payne .Niema nic wspólnego z Panem Maxsymalnym

Masz blednę założenia Ivest widać iż nie miales jeszcze okazji obluzgiwać zaplecza w setkach domen i dodawać do nich artykułów.

Do takich rzeczy potrzebny system zarządzania zapleczem, publikowanie artykułów z centrali i jeszcze wiele innych rzeczy.

Uzyskać duży ruch na stronach z artykułami niby po co?

CYTAT

na 10 letniej domenie która jest pozycjonowaną frazą?

niby co? fraza zawarta w nazwie domeny? Da to tobie fory może 1 % może 2 % a może wcale.

Ok widzę jesteś kolejnym SEO marzycielem, radze zaczęć od 10 stron i sprawdzić swoje teorie.Pozdrawiam

W sumie myślałem, że MAX to od Maksymilian a nie maksymalny :)

I racja nigdy tak dużego zaplecza nie obsługiwałem. Choć skopiowanie artykułów z notatnika a potem dodanie do wordpress jako post to jakaś minuta roboty.

3/4 domen to będą zaplecza tematyczne, nie tylko art (choć to na początek)

Ok widzę jesteś kolejnym SEO marzycielem, radze zaczęć od 10 stron i sprawdzić swoje teorie

Jak narazie sprawdziłem na 6 stronach i sposób który przyjąłem pozycjonowaniu domen do top 10 google przerósł moje oczekiwania.

Każda jest w top10 google na różne frazy od 200tys do 80 mln wyników.

Dwa tygodnie temu mój prawe 3 miesięczny blog wskoczył do top 10 na prawie 50mln wyników w google.

Czy Ty byś nie próbował z większą ilością domen?

Jak masz domeny od 4 lat to na pewno nie 'na szybko' 4 lata i nie ma ich w indeksie? Toż to grzech

Część jest ale większość leży zakurzona w namedrive i sedo. A domeny głównie służyły mi jako lokata kapitału, bo wiadomo jak ładnie ceny 2 i 3 literówek szybują w górę.

No i niestety za późno się zorientowałem, że jest coś takiego jak pozycjonowanie :)

Ja mam miniCMS, do którego za dopłatą dopiszę panel, dzięki któremu będziesz mógł dodawać teksty do wszystkich stron, z jednego miejsca A jak szukasz czegoś darmowego, to zdecydowanie sNews

Zdecydowałem się na sNews i wordpress z wtyczkami.

A co do tego panelu, to na pewno się przyda jak będę budował większe zaplecza. Na pewno się odezwę.

Dokładnie, nieraz dla również niepewnego zarobku w innych dziedzinach trzeba się niemniej umordować

Na Priv z grubsza poszło, mnie głównie zależy na dystrybucji treści, może zamiast tworzyć kolejny cms, dodać panel centralny do już istniejącego np. Start CMS

bez obrazy invest, ale mam niezły ubaw czytając ten topik ;)

Trzy miliony uników na miesiąc? I to minimum? Tego żaden dedyk nie pociągnie, niezależnie od skryptu. To np: połowa tego co ma nasza klasa. Poza tym, jeśli jakimś cudem kiedyś rzeczywiście miałbyś taki ruch to bez problemu zarobisz na tym przynajmniej kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie i nie będziesz się musiał martwić hostingiem :) pozostaje mi tylko życzyć powodzenia

Ja nie chcę nic i nikogo negować, bo marzenia trzeba mieć.

Ale jak nie chcesz wykładać 5 dych na porządny CMS, to jak chcesz potem wykładać kilka tysi na porządny serwer? Przecież ten ruch, który podałeś, będzie generował takie obciążenie i taki transfer, że hoho.

I jakoś sobie nie wyobrażam zgromadzenie takiego ruchu tylko na artykułach. Ale nic. Twoja sprawa :P

CMS akurat mam gotowy, i na sprzedaż od ręki :D Panel musiałbym dopisać na życzenie, bo nie wszyscy go potrzebują, a nie ma sensu zgarniać kasy za skrypt z panelem, jak nie każdemu jest on potrzebny.

Jeśli nie ma panelu to nie jest to CMS :)

=Jeden tekst z synonimami, dodawany automatycznie do wszystkich stron

=Globalne zarządzanie linkami

=Pingowanie

=bla bla bla

I myślę że skrypt sprzedawał by się dobrze, chociaż ja bym preferowałbym zaawansowane pluginy SEO pod WP

• 1 miesiąc temu...
Witam!

Mam ok 100 domen do zagospodarowania. Są to domeny które zawierają słowa kluczowe w sobie np:

katalogi-internetowe.pl (to tylko przykład)

Posiadam serwer Active w NAZWA.PL (chce go wykorzystać do końca okresu abonamentowego), który moim zdaniem na taką liczbę stron jest za słaby (planuje około 20-30 UU miesięcznie na każdej domenie) aby postawić blogi wordpress.

Potrzebuję jakiegoś lekkiego skryptu który zarazem będzie miał choć trochę ze skryptu SEO.

Za pewne Państwo są doświadczeni w tego typu sprawach, więc proszę o pomoc w wyborze i zamieszczanie opinii na ich temat.

Ja osobiscie zaladowalbym strone w kompletnie czystym html - a przy okazji google to uraczy dobrym PR - wierz mi.

Kancelarie Prawne caly Swiat Solicitor Right Solicitors UK - Zapraszamy do Bed and Breakfast Exmoor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności