Skocz do zawartości

hosting GODADDY.COM. WARTO?

invest

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zastanawiam się nad zakupem serwera w godaddy.com wersja ultimate. Czy ktoś z was go wcześniej testował?

Interesuje mnie jego awaryjność, łatwość w obsłudze, szybkość oraz pomocniczość staffu goddady.

Zna ktoś może HOSTNINE.COM? Czytałem opinie o tym hostingu ENTERPRISE ale z przed dwóch lat. Czy jest ktoś kto może się na swieżo wypowiedzieć o nim?

Proszę o wasze opinie.

Miałem tam hosting podstawowy. Wolny strasznie, a w stosunku do innych drogi jak pies. Do tego nie podoba mi się ich panel.

Na zachodnich forach też odradzają.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

A support jak dla mnie amatorski. No ale trudno, żeby przy takim przemiale mogli zatrudniać tylu fachowców.

Ostatnio dla jednego z moich klientów nie potrafili ustawić dedykowanego serwera tak by wykonywał pliki perl z folderu CGI-BIN danej domeny. A biorąc pod uwagę, że standardowy plik http.conf jest nadpisywany przez ichny panel - to powinno być ich psim obowiązkiem.

Mój wniosek: trzymać się z daleka, bynajmniej jeśli chodzi o dedyki.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Hostnine ani godaddy nie znam, ale jeżeli szukasz hostingu w USA to mogę polecić site5.com - mam tam 3 konta hostingowe i jest wszystko ok. Support też jest szybki i zawsze pomogą.

Jak byś się zdecydował to mój link polecający https://www.site5.com/in.php?id=53542

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności