Skocz do zawartości

Strona firmowa

Artur_zdz

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie strona ładna i nie męcząca jedynie ten niebieski pasek wyrównał bym z szerokością białego tła

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

@up

Nie wiem jaką masz definicje "bycia ładnym". Strona może i ładna ale jak na precel, zaplecze czy stronę pana Jana ze sklepem zza rogu - ale dla "AGENCJI REKLAMOWEJ", to wybacz ale ocena to co najwyżej 0 w skali 1-5. Takie jest moje pierwsze wrażenie po wejściu na stronę, a jak wiadomo pierwszego wrażenia drugi raz zrobić nie możecie - więc nawet jakbyście mnie nie wiadomo jak oczarowali jakbym już skorzystał z jakichkolwiek danych z zakładki "kontakt" to i tak raczej bym nie dał Wam zarobić.

W ogóle jak ja mam wrócić na stronę główną jak już wejdę w jakąś podstronę (?!) - denerwuje się i wyłączam. Taka ocena z punktu widzenia klienta, który trafia do Was na stronę.

Pozdrawiam i powodzenia życzę.

Zgadzam się z Raadem. Pan Janek na pewno by się bardzo ucieszył z takiej stronki ale skoro reklamujecie sie jako firma która projektuje strony www a sami macie zwykłą, wyglądająca na szablon stronę to Ja raczej był jako klient nie zainteresował się.

Moim zdaniem informacje, które przedstawiają czym się zajmujecie trochę za szybko przechodzą, Ja nie zdążyłem przeczytać żadnego tekstu do końca bo mi zaraz przeleciało. I mimo opcji "więcej" najpierw chciałem przeczytać ten krótki opis a on już przeleciał.

Baner górny też jakoś średnio mi pasuje do tematyki firmy ale może inni coś w nim widzą czego Ja nie zauważam.

Wydaje mi się też, że jeżeli jesteście firmą w zakładce 'kontakt" powinny być pełne dane firmy z adresem, nipem itd a nie tak jak teraz tylko kontakt do osób odpowiedzialnych za konkretny dział firmy.

W "portfolio" są tylko zdjęcia a Ja bym dał tez informacje co to w ogóle jest, szczególnie jeżeli przedstawia projekt czegoś większego np. jak coś robiliście dla firmy, restauracji, sklepu bo świadczyło by to że współpracujecie z firmami i jesteście godni zaufania.

Brak description oraz keywords a opis główny też jakiś dziwny: Co robimy? - Agencja Reklamowa PD (nie wiem po co to Co robimy w głównym opisie googla)

Ogólnie oceniam waszą stronę na mizerną jak na firmę zajmującą się wizualizacją w szerokim tego słowa znaczeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności