Skocz do zawartości

Zaplecze i co dalej....

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

na pewno więcej uzyskasz jak skoncentrujesz się na twojej stronie zamiast budować zaplecze. takie zaplecze to był dobry pomysł ale w 2005, dziś to strata czasu

Co było tak przełomowego w 2005r., że Twoim zdaniem wtedy się opłacało, a dziś nie? Zaplecze techniczne to jedno z podstawowych środków do utrzymywania stabilnych pozycji i o tym nawet nie trzeba dyskutować.

P.S. Chyba, że linkujesz z niego tak jak Tomekmiodek ze stopki (bez anchora) to faktycznie możesz nie mieć dobrych wyników :)

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Jak już wspomniałem staram się linkować mojego bloga w katalogach - a na początku roku pójdą precle - tylko po to aby dobrze "podbudować" zapleczówkę.

Dziś np postawiłem sobie katalog stron trochę na próbę żeby ogarnąć co i jak a przy okazji nadal rozwijać jakąś formę zaplecza.

Chyba to lekki niewypał na tym skrypcie po pisałem do właściciela ile trzeba zapłacić aby usunąć linki wychodzące ale nie zgodził się więc chyba czeka mnie poszukiwanie czegoś innego.

Mam tylko pytanko -

Katalog stron - tu kolega ma fajny katalog oparty na tym samym skrypcie - chyba że jestem w błędzie.

Ma po lewej taką ciekawą statystykę pageRanku dodanych stron i paseczki PR działają w przeciwieństwie do moich - w czym jest problem?

Czy ktoś mógłby podpowiedzieć ?

Pozdrawiam i dziękuję z góry.

PS. - jaki skrypt byłby dobry na katalog - (klika katalogów) chodzi mi o stosunek cena jakość?

Nie będę stawiał kilkudziesięciu ale zależy mi na kilku zadbanych

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Najlepiej zainwestuj w licencję SEOKatalogu Generała, nie będziesz miał z niczym problemów, a w razie czego support rewelacja

Wykonam MOCNE blasty xRumerem oraz Scrapeboxem.

Sprzedam szybką bazę do xRumera- ponad 20 000 profili + XAS_AI.

Sprzedam bazy do Scrapeboxa.

gg: 31437938

nie wiem czy w Twoim konkretnym przypadku seokatalog jest najlepszym pomysłem, za cenę licencji postawisz kilka zaplecz. seokatalog nie traktowałbym jako zaplecze bo jednostkowy koszt w stosunku do mocy linków to za drogo. Co nie zmienia faktu że po wprowadzeniu opłat częściowo będzie zarabiać na swoje utrzymanie. Tyle że narobisz się po uszy przy moderacji jeżeli ma być zadbany.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Postawiłem jednak na kilka stron zapleczowych. Wykupiłem dwie domeny i postaram się stopniowo działać w tym temacie. Na gwałtowne działania chyba mam jeszcze "mleko pod nosem" w tym temacie :)

- dzięki za wszelkie sugestie.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności