Skocz do zawartości

Katallo - nowy katalog stron

wendaboj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za uwagi, postaram się błędy poprawić.

Widzę, że chyba przesadziłem z ilością znaków bo wpisów na razie wydaje mi się, że jest mało ;) W związku z tym minimum ustawiłem na 350 a 500, by dodać link. Przypominam też o możliwości tworzeniu podkategorii, nie potrzeba czekać na akceptację tylko od razu dodawana jest nowa podkategoria.

• 2 miesiące temu...

Ponieważ wiele osób daje promocje w postaci darmowych kodów i czasami z tego skorzystałem, postanowiłem też zrobić podobną promocję dla użytkowników PIO. Ponieważ mój katalog jest darmowy to kodów nie mogę zaproponować, ale każdy dodany dzisiaj wpis, otrzyma status premium przez 60 dni. Strona będzie wyświetlana w okienku reklamowym na stronie głównej.

Uwaga

Proszę o dodawanie stron z unikalnym opisem, jak już opis znajduje się w innych katalogach to wyrzucam.

Podczas dodawania wpisu nie pojawia się komunikat o przyczynach nie dodania np. za dużo słów kluczowych, nie taki token itd.

Po dodaniu wpisu nie pojawia się żaden komunikat potwierdzający dodanie.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

• 6 miesięcy temu...

Witam,

z powodu braku czasu oraz dużej ilości spamu, trochę zaniedbałem mój katalog. Mam zamiar to teraz zmienić i się nim na nowo zająć :)

Pomimo iż 90% wpisów ląduje w koszu to przez jakiś czas katalog będzie jeszcze w pełni darmowy. Od dnia dzisiejszego podczas dodawania wpisu trzeba podać kod. By go zdobyć, trzeba wejść na podaną tam stronę i przepisać jeden wyraz.

Dla wszystkich dodających ważna informacja:

Ponieważ katalog udostępniam za darmo i będę poświęcał trochę czasu na moderację, proszę o dodawanie tylko unikalnych opisów. W przypadku, gdy przy sprawdzeniu okaże się, że ten sam opis jest już na kilkunastu innych stronach daje bana. Proszę także o dodawanie stron do dobrych kategorii, bo są takie przypadki, że strona firmy budowlanej ląduje w kategorii informatyka i w takim przypadku usuwam stronę.

W katalogu na dzień dzisiejszy jest ponad 1000 wpisów do zatwierdzenia i będę je moderował z dnia na dzień po trochę, jednak pierwszeństwo będą miały wpisy nowe, tzn. dodane po dzisiejszym dniu.

Zapraszam do dodawania wartościowych wpisów.

Proszę dodawać, wpisy staram się moderować 2 razy dziennie. Wprowadzenie kodu ułatwiło mi moderowanie. Jeżeli chodzi o kolejkę to już pisałem wcześniej:

W katalogu na dzień dzisiejszy jest ponad 1000 wpisów do zatwierdzenia i będę je moderował z dnia na dzień po trochę, jednak pierwszeństwo będą miały wpisy nowe, tzn. dodane po dzisiejszym dniu.

Chciałbym przy okazji poinformować, że dzięki pomocy Generała udało się przywrócić wyświetlanie komunikatów podczas dodawania wpisu. ;)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam,

udało mi się zrobić porządek w katalogu i zapraszam do dodawania swoich stron.

Wszystkie wpisy w kolejce zostały sprawdzone a domena została przedłużona na kolejny rok.

Katalog w dalszym ciągu pozostaje darmowy i w związku z tym proszę o dodawanie wartościowych stron z unikalnym opisem. Ponieważ prowadzenie katalogu wymaga poświęcenia mojego czasu oraz pieniędzy związanych z jego utrzymaniem, wszelkie wpisy z automatu z kopiowanym wielokrotnie opisem będę nagradzał banem. Jeżeli ktoś nie umie uszanować mojej pracy i poświęcić chwilę na napisanie unikalnego opisu to ja też nie będę tracił czasu nad sprawdzaniem stron i od razu je usuwam.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności