Skocz do zawartości

Ogłądam i dramat

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

Nie nawiedzę jak kobiety klną. Po pierwszym przekleństwie wyłączyłem wideo. Jej nawet nie można zaliczyć do kobiet. Nie wiem skąd ta dziewczyna się urwała, ale dla mnie totalna porażka. Kobieta powinna być mądra i inteligentna, a to coś z wideo...

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

To jeszcze nic w porównaniu do "w oczekiwaniu na sobotę". Po tym filmie byłem autentycznie zszokowany, może dla tego, że całe życie mieszkałem w stolicach/dużych miastach, ale i tak nie wyobrażałem sobie opisywanej w filmie sytuacji (go-go dance/ku*wa chwali się przed matką, że "spełniła się"...).

To jeszcze nic w porównaniu do "w oczekiwaniu na sobotę". Po tym filmie byłem autentycznie zszokowany, może dla tego, że całe życie mieszkałem w stolicach/dużych miastach, ale i tak nie wyobrażałem sobie opisywanej w filmie sytuacji (go-go dance/ku*wa chwali się przed matką, że "spełniła się"...).

Widziałem ten dokument i faktycznie jest dobry. Generalnie nie ma co się dziwić tym ludziom, jakie oni mają perspektywy na życie. Od dziecka nauczony, że w tygodniu robota na polu a w weekend wolność...przykre jest jedynie to, że Ci ludzie nie widzą, że w życiu jest coś więcej niż "sobotnia impreza", ale kto ma ich tam tego nauczyć, dostęp do mediów - znikomy, poziom w szkole - niski, rodzice - jak to rodzice wychowani na roli.

Współczuje temu dziecku ale wiem dlaczego zawsze wszyscy widzą tylko dziewczyny które robią to czego nie powinny a one przecież nie robią tego same.

Faceci nie są lepsi ale o nich nikt złego słowa nigdy nie powie ^_^ ^_^

projektowanie i tworzenie www

profesjonalnie wykonane strony internetowe

Hehe, mamy nową gwiazdę internetu na najbliższe tygodnie :) jak na razie filmik od wczoraj obejrzało 40k osób :) ale myślę, że to nawet nie jest 10%. Co do tych wyświetleń, to można by zrobić małą analizę tego, jak film zdobywa popularność; wczoraj gdy wszedłem pierwszy raz było bodajże 336 wyświetleń; dziś koło 11.00 było 19k, a teraz 44k :D

e tam a co myślicie, że kiedyś miej takich było? Po prostu era mediów, spowodowała to, że przypadki patologiczne są bardziej nagłosnione, tak jak wspomnieliście pani stanie się bohaterką najbliższego tygodnia dla większości narodu. Tak jak kogo sie nie spotka to "ale urwał" czy inne podobne "modne" teksty. Dla mnie debilizm, no ale cóż, w przyrodzie występuje i ma się bardzo dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności