Skocz do zawartości

Czy takiego gnoja można namierzyć?

babinet

Rekomendowane odpowiedzi

A jak nie zdąrzysz mu wybic zebów? Jak dzieciak dorośnie i przerzuci sie na ludzi? Jak zamiast kota zobaczysz swojego dzieciaka na podobnym nagraniu? Też będziesz wolał tego gnojka?

Po pierwsze - prześledź wątek, to zrozumiesz, że w ogóle nie załapałeś idei tego, co chciałem w moich postach przekazać.

Po drugie - tak - wolę, żeby takie gnoje pokazywały swoje dokonania publicznie. Jest wtedy szansa, że ktoś ich "wypunktuje" zawczasu (niekoniecznie ja), pozwie, osądzi. Dużo większa, niż gdy będą takie rzeczy z kotkami robić po cichutku, a potem nagle okaże się, że faktycznie zaginęło gdzieś kilkoro czyichś dzieci.

Rzeźnie, hodowle, laboratoria, fakt, są to miejsca gdzie zwierzeta może i cierpią bardziej i to hurtowo, ale tam robi się to w jakims celu, by ktos mogł sobie zapchać brzuch, by móc przestac śmierdzieć...

Robi się to przede wszystkim w celu wyciągnięcia z ludzi szybciej większej kasy.

Nie trzeba wspierać takiego typu badań aby nie śmierdzieć - są firmy produkujące kosmetyki NTOA.

Zapychanie brzucha? Przeczytaj choćby jak wyglądała by sprawa wyżywienia globalnego, gdyby pastwiska pod hamburgerowe krowy obsiać zbożami lub soją.

Wszystko kwestia świadomości społeczeństwa, jego mentalności i chęci.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co chciałeś przekazać? Że nie ma co sie martwic jakims kotem, bo w rzeźniach i laboratoriach ginie więcej zwierząt? To chciałeś przekazać? Czy może to, że ktoś kto potepia takie "wyczyny" jest hipokrytą bo nie zakłada tematu jak to biedne zwierzęta w ubojniach giną, czy dlatego, że co dziennie rano je sobie szynkę, fuka się kosmetykami testowanymi na zwierzętach?

Z polami zborza i sojami, to oczekujesz, że nagle wszyscy staną sie wegetarianami po to by głodnym na swiecie żyło się lepiej? Czy może, część pastwisk przekształci się na te uprawy, by mniej miesa jeść po to by inni mogli zacząć jeść?

Dla mnie hipokrytami to są nie Ci co oburzają sie na takie rzeczy jak w tym filmie i jedza mieso czy fukają sie kosmetykami nawet testowanymi na zwierztach, a Ci co tak bronią zwierzątek z ubojni, w laboratoriach, a po akcji na ulicy ida do domku, zakładają kapciuchy i siadaja w skurzanych fotelach, Ci co nie jedzą mieska, ale paseczki, buciki to ze skurek noszą itp...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Strasznie się podniecasz dyskusją - doradzam więcej spokoju albo tabletki. Mogą być ziołowe.

Przekazać chciałem tylko tyle, że nie ma się co ekscytować pięknym puszystym zamęczanym kotkiem, jeśli codziennie wspiera się masę innych działań stokroć od katowania tego pojedynczego kotka gorszym. Albo bezmyślnie - albo udając, że się o nich nie wie.

Świata zbawiać nie zamierzam, bo już mi to przeszło - naście lat temu albo lepiej. Nie lubię po prostu hipokryzji.

Nic nie oczekuję z wegetarianizmem - mądrzejsi zarówno od Ciebie, jak i ode mnie dawno to obliczyli, wybór należy do społeczeństwa. A co ludzie robią - to już ich wybór. Ja nie jem padliny już ponad 20 lat. Co robisz Ty - nie obchodzi mnie, dokąd nie spróbujesz mi wejść z butami w moje życie.

Jeśli chodzi o aktywną walkę o prawa zwierząt, to też mam to już za sobą. Uwierz, że zrobiłem swojego czasu sporo różnymi metodami i myślę, że sumienie w zestawieniu ze swoimi poglądami mogę mieć w miarę czyste. Do tej pory wspomagam jeszcze finansowo "Pod psim aniołem" i parę innych w miarę moich możliwości. Więc tu nie trafiłeś. Teraz czas na młodszych ode mnie - a co oni zrobią - i czy zrobią coś w ogóle - to już tylko ich sprawa.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Ani sie nie podniecam, ani sie nie denerwuję. Mnie nie obchodzi ten kociak, a to, że jakiś szczyl filmuje jak 2-3 letni dzieciak tego kociaka katuje.

Z butami Ci w zycie nie wejdę, no chyba, że będą z ekoskurki i sam mnie zaprosisz :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Przeczytaj choćby jak wyglądała by sprawa wyżywienia globalnego, gdyby pastwiska pod hamburgerowe krowy obsiać zbożami lub soją.

Wszystko kwestia świadomości społeczeństwa, jego mentalności i chęci.

Co świadomość ma do tego, czym jesteśmy? Człowiek jest od zarania dziejów mięsożerny, więc mięsko lubi. Soje i inne takie możesz sobie sam jeść.

Ale skoro nie widzisz różnicy w zabijaniu dla życia od znęcania się dla przyjemności, to gratuluję.

Około 24 000 ludzi umiera każdego dnia z głodu lub z przyczyn z nim związanych. Jest to mniej niż dziesięć lat temu, kiedy ta liczba wynosiła 35 000, i niż dwadzieścia lat temu, kiedy było to 41 000 osób. Trzy czwarte ofiar śmiertelnych to dzieci poniżej piątego roku życia. Źródło: Projekt Hunger (Glód), ONZ

wracając do tematu, biedny kotek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności