Skocz do zawartości

jak skutecznie ukryć się przed konkurencją

hagira

Rekomendowane odpowiedzi

A nie można iśc na skróty - czyli po prostu zarejestrować domenę i zrobić od razu przekierowanie 301 i od razu wrzucić link na stronie z R6? Bez żadnej pozycjonowania przekierowującej domeny i innych czynności?

A swoją drogą, czemu tak bardzo panicznie boisz się, że konkurencja znajdzie Twój link?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

...

A swoją drogą, czemu tak bardzo panicznie boisz się, że konkurencja znajdzie Twój link?

Nie tyle paniczny strach co chęć nauczenia się czegoś nowego kieruje tym pytaniem.

Konkurencja ze mnie żadna więc i obawiać się nie mam czego. Po prostu jestem ciekaw.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Certyfikat kompetencji zawodowych Łódź

maja: guzik może sprawdzić jak będzie 301 :)

W sumie mogą trafić na stronę gdzie jest link wejść w niego i przekieruje ich na stronę docelowa:D haha ^_^ masz;d Jestem bystrzejszy od zgreda ^_^ mniejsza ze szansa jest zerowa ale!!

Czyli nie taki z Ciebie Zgred, jak myślałem :)

Zgred to jeden z lepszych pozycjonerów udzielających się na tym forum... A co ciekawsze nie jest jak reszta zadumana w sobie że za hu....ligana ci nie pomoże... Zgred to miły "starszy pan"(haha sorki musiałem:D) z którym miałem okazje kilka razy rozmawiać. a na 301 na pewno się zna to niema wogole tematu do dyskusji:)

Bez kitu jestem w szoku - wątek 2 strony konkretne pytanie dwie osoby odpowiedziały a reszta postuje by postowac nie mając zielonego pojecia.

Eros jakbym był moderatorem tego forum to bym Ci podarował odpoczynek.

Maja no brak słów...

guzik może sprawdzić jak będzie 301 :D

hmmm.... jak zacznę analizować BL'e prowadzące do docelowej to zobaczę ten jeden adres fake'a na którym jest 301. A jak zacznę ten adres fake'owy analizować pod kątem BL do niego to nie zobaczę tego linku?

Wiadomo że mało komu się chce to spawdzać ale w teorii to jest możliwe czy nie?

Podpowiedz proszę "starszy panie Zgredzie" koledze hehehehe

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

mitrok: najpierw zjadź strone na ktorej jest 301 :) powodzenia :D fake adres nie istnieje wtedy (chyba ze gugielek zalicza błąd i pokazuje obie co czasem mu sie zdarza)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności