Skocz do zawartości

Generator synonimów

fotovera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam znacie może jakieś generatory synonimów takie aby wkleić tekst a one same powstawiają synonimy w nawiasach które później można wykorzystać w programach typu np. Seolight. Będę wdzięczny za jakieś namiary na takie oprogramowanie.

Szafy przesuwne - nowoczesny wygląd - nietypowe wymiary i rozwiązania nie stanowią dla nas problemu!!!

Bramy i ogrodzenia Częstochowa

Bramy Bełchatów

Może https://seo4you.pl/pozycjonowanie/synonimek/ Maximus'a Marius'a z tego forum.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion - dziękuję za reklamę!

Z tego co widziałem kilka skryptów/programów tego typu to baza synonimów jest zawsze ta sama , jedyne różnice co najwyżej może być w tym czy program jest w stanie odmieniać słowo zgodnie z zasadami gramatyki dzięki temu poszerzając swoja bazę synonimów kilkukrotnie.

Ja akurat zaimplementowałem wersję która jest w stanie znaleźć synonim dla słowa które jest odmienione a nie w formie podstawowej i jednocześnie też odmienić z powrotem słowo do takiej formy jak wyraz dla którego szukamy synonimu. Wydawało mi się to trudne i nie możliwe ale sie wciągnąłem w temat (w sumie dość ciekawy) i jakoś poszło.

Co do zastosowania programu to spotkałem sie też z osobami które nie koniecznie piszą na strony WWW,

ale np. przydaje sie do pisania prac dyplomowych oraz prac domowych :D

Ogólnie przeczytałem, zassałem i WOW - to jest petarda narzędzie - wygenerowało mi pierwszy raz synonimy których nie muszę edytować.

Powiedz mi przyjacielu ile to cudo kosztuje ? Bo mam wersje demo a chetnię skorzystam z wersji płatnej !!!

Tylko wpolscemamymocneseo - dabl blasta

a tu: triple blasta wpolscemamymocneseo

Witam,

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem idee tego softu, dodaje do niego normalny tekst np. do presell pages a program sam dopiero synonimy do słów do których są w bazie synonimy, tak ?

Następnie wywalam zbędne synonimy które do końca nie pasują i mam gotowy tekst który mogę umieścić np w słabszych preclach ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności