Skocz do zawartości

Prośba o ocenę Precla

hagira

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W końcu się odważyłem i postanowiłem postawić precla.

Chciałbym Wam oddać go do testów abyście wytknęli błędy zanim ujrzy światło dzienne.

Czekam więc na opinie, czego mu brakuje (prócz oczywiście wpisów i podlinkowania), koncepcje kategorii (dodam, że ma to być precel tematyczny związany z ogólnie pojętym hobby).

Generalnie wszystko co macie do powiedzenia i co byście jako przyszli użytkownicy chcieli mieć.

adres www.plusminus18.pl

dla tych, którzy zechcieliby się zarejestrować, kod zaproszenia: forum_pio

Jak zwykły mawiać "dziewice" bądźcie delikatni, to mój pierwszy raz :-)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Certyfikat kompetencji zawodowych Łódź

taki OT, w jaki sposób osiągnąć taki formularz w rejestracji? jakaś wtyczka?

Tak, to jest plugin.

do ściągnięcia tutaj

Pozdrawiam

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trudno cokolwiek oceniać, jak serwis jeszcze nie jest gotowy. Dokończ go i wtedy coś konkretnego będzie można zasugerować, bo jak na razie to brakuje prawie wszystkiego:) Radzę przyjrzeć się jak wyglądają dobre serwisy tego typu i na nich się wzorować.

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

Widzę, że zostałem źle odebrany ale trudno.

Chodziło mi o funkcjonalność, dodanie wpisu i przyjrzenie się pod względem technicznym.

Nikt przecież nie oczekiwał, że dodacie artykuły wyjątkowo unikalne nad którymi siedzieliście kilka godzin i są przeznaczone do zupełnie innych precli.

Poza tym umówmy się, startowy content też skądś się musi wziąć.

Ale ok, wiem o co chodzi i popracuję nad tym, tak czy inaczej dziękuję za poświęcony czas.

Wybierz ładniejszy szablon lub zleć by zrobili unikalny, podlinkuj trochę. Wzoruj się na innych preclach, wróć tak za miesiąc i ludzie pewnie zaczną dodawać.

Jak kolega mówił zrób to w innym dziale. W końcu każdy precel miał swój początek. Pozdrawiam ;)

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Dodaj go do katalogiseo.info, wpisy z czasem się pojawią, mi ten precel nie pasuje bo tylko 2 linki, 3 by było lepiej, reszta ok, co do templatki, wystarczy taka jaka jest lekka i prosta.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności