Skocz do zawartości

zagubiony automat do automatycznego add

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

kiedyś na forum był link do stronki (chyba jakaś chińska, ale po ENG) w której można było dodać stronkę hurtem do wielu (c.a.900) serwisów typu "whois" "domainname" etc. głównie z terenu Azji. miałem pod ręką i wcięło... a lupka jakoś nie chce mi pomóc ;))

może ktos wie gdzie to zaś siedzi?

i.... znalazłem, po wysłaniu postu :P

jakby ktoś był ciekaw: https://www.imtalk.org/cmps_index.php?pagei...bsite-Submitter

z testów 2 miesiace temu: domena przepuszczona przez to dostała: 6 BL (a nie 2000)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Aha, spoko, nie doczytałem :) Myślałem że ty chcesz dodać link do takich serwisów podanych w twoim pierwszym poście, a ten link który podałeś - myślałem, że to jest do wysyłania wpisów do katalogów, bo tam też jest takie narzędzie.

Istnieje jeszcze program BacklinkSpeed. Jeżeli ktoś chce go pobrać to zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności