Skocz do zawartości

Skąd Google pobrało tytuł ?

milkus

Rekomendowane odpowiedzi

No to ciekaw jestem kto odpowie mi na to pytanie - skąd w Google dwa różne tytuły (TITLE) dla tej samej strony :

ebook-1.JPG

ebook-2.JPG

Podkreślam, że nie jest to żaden fotomontaż. Natknąłem się na to dzisiaj przypadkiem, gdy sprawdzałem pozycje dla wybranych fraz z GA.

O ile mnie pamięć nie myli to do strony prowadzą anchory "darmowe ebooki", ale nigdy nie nadawałem takiej wartości w TITLE strony (na rys. 2 jest prawidłowy title).

Dla pewności sprawdziłem to na kilku przeglądarkach i dwóch kompach (jest tak samo oprócz pozycji strony w G).

U mnie na www.kataalog.pl mam podobnie ale tylko pod frazą "Moderowany katalog stron" ,a pod resztą jest tytuł normalny. Chyba rzeczywiście bierze się to z podlinkowania wewnętrznego.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności