Skocz do zawartości

Prerejstracja domen .EU

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio nazwa.pl ostro reklamuje mozliwosc prerejstracji domen .EU za 50 zl.

Domeny maja smigac od 7 kwietnia 2006.

Problem polega tylko na tym ze od innej firmy zajmujacej sie rejstracja domen dowiedzialem sie ze domen .EU nikt poki co nie moze prerejtrowac.

W pierwszej kolejnosci doemny .EU beda przeznaczone dla osob ktore maja zastrzezona nazwe. Takze kupienie np. orange.eu przez kogos w nazwa.pl nic nie da bo registrant i tak w pierwszej kolejnosci przeznaczy ta domene dla firmy Orange.

Nazwa.pl kasuje za taka usluge 50 zl co bedzie w przypadku gdy zamowie domene przez Nazwa.pl a pozniej sie okaze ze ktos inny ja juz posiada ?? I dlaczego Nazwa.pl robi takie rzeczy wiedzac ze tak naprawde togo robic nie powinni ??

Check email deliverability tool Maildog

Nazwa.pl kasuje za taka usluge 50 zl co bedzie w przypadku gdy zamowie domene przez Nazwa.pl a pozniej sie okaze ze ktos inny ja juz posiada ??

Maja zwrocic kase. Wiecej -> https://www.internetstandard.pl/news/84825.html

99640[/snapback]

Zwrócić zwrócą, tyle że przez miesiąc lub dłużej będą obracać nie swoimi pieniędzmi.

Netart bedzie rejestrował domeny .eu tylko w III etapie , natomiast w Sunrise Period nie rejestrują.

A to że jest sunrise period to bardzo dobrze, przynajmiej będę mógł zarejestrować domenę zgodną z znakiem towarowym do którego mam prawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności