Skocz do zawartości

[wykonam] Projekty internetowe - sklepy, witryny, blogi itp

Krzysztof.P

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Jestem młodym freelancerem choć z niemałym stażem. Mimo to, wciąż potrzeba mi do portfolio wymagających projektów by zatrudnić się w instytucji o której marze (mam na myśli konkretną firme)

W związku z tym proponuję korzystną ofertę dla forumowiczów optymalizacja.com

Każdemu zainteresowanemu proponuje wykonanie wstępnego projektu witryny (strona domowa, sklep internetowy, blog, portal, portfolio domen / wypozycjonowanych witryn itp) w dowolnej technologii bez jakichkolwiek zaobowiązań.

Jeśli osoba zlecająca będzie zainteresowana wstepnym projektem, rozmawiamy o finalnej wersji witryny i wynagrodzeniu. Jeśli nie spodoba się wstępny projekt, proponuję modernizację i wykonanie innego lub też po prostu rezygnujecie z moich usług - powtarzam, bez zobowiązań.

Sami Państwo oceńcie czy to korzystny układ dla Państwa.

Nie podejmuje się zadań co do których mam wątpliwości z realizacją (jak narazie nie potkałem na takie), nie biorę na siebie kilku zleceń w przypadku wątpliwości czasowych - czy dotrzymania terminu.

Rzetelność, terminowość i dobry kontakt z klientem którego szanuje to priorytety.

W razie zainteresowania lub też pytań, proszę o prywatną wiadomość bądź też mail krzysztof@parkitny.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności