Skocz do zawartości

Profesjonalny sklep internetowy

djbit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w przyszłym roku myślę o założeniu sklepu internetowego i tak się zastanawiam, która firma będzie najlepszym wyborem.

Sklep będzie dość ubogi w produkty (mały).

Zależy mi na dobrym skrypcie pod względem funkcjonalności i pozycjonowania.

Dodatkowo chciałbym, aby grafika była też z prawdziwego zdarzenia :)

Na sklep mogę przeznaczyć 3-4tyś zł.

Może macie jakieś doświadczenia i propozycje?

Proszę tylko nie proponować skryptów allegro i tym podobnych darmowych rzeczy typu - sklep za 100zł lub 10zł :).

w linuxlpl.com dają jakiś sklep gratis do konto w2gb możesz spytać...

Miał być profesjonalny...

www.ecommerce.helion.pl - to jest dość dobre źródło informacji.

Zależy jaki system chcesz - abonamentowy, wynajmowany czy wszystko na swoim serwerze, bo firm jest od groma.

Usati.pl - włoska odzież używana od bezpośredniego importera. Największa w Polsce hurtownia odzieży używanej z Włoch.

Dawno nie śledziłem nowinek w branży e-sklepów, ale mogę polecić firmę która wykonała moje oprogramowanie:

Sklep Romina i Hurtownia Vestino - oba są zintegrowane z jedną bazą danych. W prawdzie od prawie 2 lat stoi to sobie odłogiem, ale projekt wykonali profesjonalnie, ściśle według moich zaleceń.

Jak otwierasz coś w tej branży to mogę odsprzedać :)

Z innych , które bym polecił to activisio.pl - gość zna się na rzeczy, a pomoc techniczna to ważna sprawa.

Usati.pl - włoska odzież używana od bezpośredniego importera. Największa w Polsce hurtownia odzieży używanej z Włoch.

Witaj,

Sprawdź ofertę https://prosklepy.pl

Miałem takie same założenia co do sklepu kilka miesięcy temu.

Dobre wsparcie po sprzedaży i funkcjonalności dostosowane pod indywidualnego klienta.

Mi się graficznie podobaja projekty prosklepy.pl

Krzysiek

Ekologiczne wózki dziecięce.

Sprawdź naszą ofertę na wózki Baby Jogger oraz wózki Jane.

w linuxlpl.com dają jakiś sklep gratis do konto w2gb możesz spytać...

Dają całego Installatron z pakietem sklepów które można używać w celach komercyjnych.

Ode mnie polecenie - PrestaShop. Trochę ciężki ale jeśli ktoś nie chce przerabiać innego skryptu, a zależy mu na dobrej optymalizacji pod SEO to nie widzę lepszego rozwiązania.

PS. Polecam też firmę Linuxpl jako dostawcę usług hostingowych. GENILANY support który pomoże nawet z problemami ustawień divów :)

A ja polecam swoje uslugi w celu dostosowania, skonfigurowania i wdrozenia sklepu na jednym z opensorcowych skryptow (w zaleznosci od zadanej funkcjonalnosci):

Virtuemart, Magento lub PrestaShop

W razie potrzeby zapraszam do kontaktu.

Przyklady moich realizacji:

www.i-slubny.pl

www.gtechonline.co.uk

www.ksiegarenka.co.uk

zapraszam:

www.tworzenie.nete.cvv.pl

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności