Skocz do zawartości

Katalogowanie, pingowanie

DamianL

Rekomendowane odpowiedzi

Różnica jest taka że jak dodasz do 100 dobrych katalogów młodą domenę jednocześnie to dostaniesz filtr a do 10 "słabych" być może nie. :)

już nie strasz tym filtrem tak, młode domeny intensywniej katalogowałem więcej niż 100 wpisów dziennie i nic im się złego nei stało.

Drodzy koledzy mi chodziło o dobre katalogi tzn takie w których wpisy indeksują się w ciągu max 3 dni,

100 wpisów dziennie w dobrych katalogach jest szybko indeksowanych nie po 6 mc.

Ja dodawałem po 100 dziennie do różnych katalogów, 200 dziennie i 5 dziennie, pingowałem, punktowałem i mniej więcej wiem kiedy można wpaść w filtr :)

Dobra nie ważne, bo to nie ten temat :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

jak by to co piszesz było prawda, to w łatwy sposób można by było zafundować filtra (cokolwiek to jest) stronie konkurencji.

Linki z katalogów są ok, ale nie należy aż tak się podniecać, praca nad strona ma być mila i przyjemna, a nie siedzieć na submiterze całymi dniami, bo to Ci nic nie da - no chyba ze lubisz marnować czas - droga wolna, staram się tylko być pomocny.

Różnica jest taka że jak dodasz do 100 dobrych katalogów młodą domenę jednocześnie to dostaniesz filtr a do 10 "słabych" być może nie.

Zazwyczaj przelatuje bazę 250 seokatalogów w 2 dni, pinguje i daje podlinkowanie i nic strasznego się nie dzieje, może się trafić filtr, to oczywiste ale to raczej sporadyczne przypadki a katalogowanie strony po 5 czy 10 katalogów dziennie to trzeba być bardzo cierpliwym ( czytaj. mało inteligentnym, chcąc czekać kilka lat na wzrost pozycji ;) ). To tak na szybko :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności