Skocz do zawartości

[Wykonam] Katalog stron - w zamian za oddany głos

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiaj przychodzą z dość nietypową ofertą, gdyż mogę wykonać katalogowanie stron, w całej bazie posiadam 570 katalogów, od PR 0-6. Z czego 40 procent tej listy, to katalogi moderowane, reszta to oczywiście katalogi z automatycznym wpisem.

Ale zaraz co w tym katalogowaniu takiego nietypowego? Otóż to, że Ciebie to nic nie kosztuje, w zamian za oddany głos w konkursie na facebook, jestem wstanie przekatalogować jedną Twoją stronę. Co 20 wpisów przygotowuję unikalny opis na około 400 znaków, czasami więcej, różnie to wychodzi...

Z tych 570 katalogów, powinno wyjść około 480 wpisów, bo czasami niektóre strony do niektórych katalogów nie chcą się dodać.

Podsyłam po zakończeniu raport. Oferta ważna do 3 stycznia, gdyż 4 kończy się już konkurs.

UWAGA!

Jest to w 100% ręczne katalogowanie!

W ofercie można zgłaszać tylko strony, nigdy nie katalogowane!

Jeśli załatwisz mi parę głosów, to mogę przekatalogować więcej stron, 1 głos = 1 strona! Proste :D

Oczywiście, może się tak okazać, że moje moce przerobowe nie wystarczą, katalogowanie może potrwać parę dni, ale będę starał się uwinąć z tym jak najszybciej.

Kontakt:

GG: 8582825

E-mail: bardyt131313@wp.pl

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności