Skocz do zawartości

Szybkie odbudowanie pozycji

konradaarts

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

ostatni moja strona pod pewnym hasłem spadła na 2 stronę. Kod strony dobry, tekst też, postanowiłem więc pododawać trochę stronę do kilku płatnych uważanych za dobre katalogów.

W ciągu 2 dni dodałem do ok 15 płatnych katalogów, a trzeciego dnia strona wskoczyła znów na swoją pozycję tj. 3-4 miejsce w wynikach.

Czy możliwe jest że to dzięki tym dodawaniom? I dlaczego tak szybko zareagowało google?

Czy wam też się to zdarza?

Pozdrawiam,

Konrad

A wcześniej przed dodaniem do tych płatnych katalogów dodawałeś ja gdzieś? Może google odnalazło inne linki albo jakaś czkawka moim zdaniem ale płatne katalogi na pewno tez coś pomogły. I zależy oczywiście czy to trudna fraza.

Blasty scrapebox, xrumer, zaplecza na stronach web 2.0.

• 2 miesiące temu...

W prawie wszystkich płatnych katalogach, po zatwierdzeniu wpisu wysyłany jest e-mail potwierdzający dodanie strony, sprawdź skrzynkę pocztową i dowiesz się do ilu z tych katalogów i w jakim czasie dodano Twój wpis. Ale i tak trudno powiedzieć kiedy wpisy się zaindeksowały i na ile to pomogło.

Co to za fraza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności