Skocz do zawartości

Czy można pobierać opłatę za zamieszczenie w Google Maps?

kikas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moje pytanie brzmi dokładnie tak jak w temacie, czy można brać opłatę za to że firmę/usługę czy cokolwiek zamieścimy na mapie Google na naszej stronie?

Jeśli nie, to czy jest jakiej obejście prawne na to? Na przykład opłata za zamieszczenie kontaktu z daną dla przykładu firmą, a w tym zamieszczenie na mapce Google, która jest umieszczona na stronie.

serwis jest darmowy wiec czemu miałbys pobierać opłatę ?

chyba, że za obsługe wizytówki na GM.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

okej, postaram się specyfikować trochę sprawę

Pozycjonuję swoją stronę na przykład pod frazę Wulkanizacja, jeśli bym na tej stronie generował spory ruch, to może znalazły by się chętne zakłady wulkanizacyjne na to żeby były na nich namiary na mojej stronie, za drobną opłatą, jednorazową lub czasową.

a no to jasne :) czyli katalog tematyczny z adresami i mapką :)

opłata za wizytówke :) jednorazowa ja PKT.pl ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności