Skocz do zawartości

Początki zarabiania

kostek1

Rekomendowane odpowiedzi

CPMprofit płaci bodajże za same odwiedziny.

Cpm płaci za odsłony strony ( do 10 odsłon z 1 ip na 24 h )

CPM Profit płaci za odsłony i za kliki. Zasadniczo same odsłony sa bardzo słabo płatne. Przykładowe statystyki poniżej

Zatwierdzone odsłony 52605

Zatwierdzone kliki 32

Suma punktów 64787.136

Czyli 6 zł za 50 000 odsłon, ogólnie opłąca się wrzucić banner na stronach na których jest duży ruch, i umieścić go w miejscu gdzie ludzie dużo klikają. Tak czy inaczej z Adsense jest lepiej, ja wrzucam cpm raczej w gorszych obszarach strony

Andrew

Mi na razie chodzi żeby się rozeznać w tym wszystkim. Kilka reklam za kliki, kilka za same odwiedziny i się będą ładnie uzupełniać. Tylko żeby regulamin pozwalał reklamy z innych programów.

A tak z ciekawości gdzie mogę sprawdzić ile mam odsłon? Bo mi pokazuje tylko ilość unikalnych wizyt.

A tak z ciekawości gdzie mogę sprawdzić ile mam odsłon? Bo mi pokazuje tylko ilość unikalnych wizyt.

Instalując odpowiednie statystyki, choć myślę, że i te preinstalowane w panelu zarządzania kontem powinny Ci wystarczyć.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Jaki masz panel zarządzania hostingiem? Cpanel? DirectAdmin? Wystarczyłyby chociażby statystyki Awstats. Mimo wszystko jedynymi z najlepszych darmowych będą z pewnością Analytics.

Szerze to nie wiem taki mam panel.

Mogę podać linka jeśli Ci to coś pomoże jaki ja mogę mieć panel he he. Albo gdzie to mogę znaleźć? Pisze gdzieś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności