Skocz do zawartości

adsense-nowe warunki

lovemole

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A doczytaliście się może jak to jest z odpowiedzialnością za swoich refferali? Chodzi mi o to czy nic nie grozi za to ze zaprosi sie do programu oszusta itp.

Nawet nie można sprawdzić ile jest kliknięć w to, ani ilu mamy poleconych.

99774[/snapback]

Poszukaj sobie tutaj

https://www.google.com/support/adsense/bin/...c.py?topic=1449

ehhh... to wszystko jest smieszne :crazy:

- możesz złapać sporo refów, ale co z tego jak możesz dostać bana ? (powodów znajdzie sie masa )

- lepiej wprowadzili by płatność bezpośrednia na bank dla Polski ...

- czarno to widze ...

-When a publisher that signed up for AdSense through your referral earns their initial USD 100,00 and is eligible for payout, we'll credit your account with USD 100,00.

Nie maja za dużo $, że tak chetnie sie z innymi dzielic chca ?? ;p

Czyżby obawa konkurencji .. ?:)

no wlasnie, coroner dobrze prawi :)

z zarobionych przez usera 100$ ile ma google? conajmniej drugie tyle. no to jednorazowo moze oddac te 100 waszyngtonów. a klient zostaje. poza tym my tu w kraju trzeciego swiata inaczej na to patrzymy. a google to wielki gracz, który ma konkurencje w yahoo a wkrotce i w MSNie. trzeba zgarnąc rynek poki jeszcze mozna.

Czy narzekający na brak informacji o konkretnych zmianach nie zauważyli dosyć wyraźnego napisu:

We have made revisions to this agreement in the following sections: 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 15.

:)

EDIT: ha, to było do przewidzenia (ja się cieszę): w angolskiej wersji językowej jest więcej formatów oraz treść skomponowana jest o wiele bardziej profesjonalnie z punktu widzenia marketingu :crazy:

Czy narzekający na brak informacji o konkretnych zmianach nie zauważyli dosyć wyraźnego napisu:

We have made revisions to this agreement in the following sections: 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 15.

:)

Widzieli. Rownie dobrze mogli napisac "zwroccie uwage na punkty 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12...". :crazy: Nie zmieniloby to faktu ze trzeba szukac i załapać o co chodzi i nie jest to zbyt jasno wskazane.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Za 100$ mam sobie zrobić dodatkową konkurencję? Nie opłaca się.

W każdym razie wydaje mi się, że im więcej osób ma AdSense, tym gorzej dla mnie. Poprawcie mnie, jeśli jestem w błędzie.

Poza tym każdy kto zna się na SEO, wie co to AdSense i jak chce na tym zarabiać, to zarabia. Co z tego, że zarejestruje się jakiś pokemon z 100 osobami dziennie na stronie po polsku? Zanim uzbiera te 100$ już go wywalą za kombinowanie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności