Skocz do zawartości

adsense-nowe warunki

lovemole

Rekomendowane odpowiedzi

Rafal ma racje szkoda poweru na propagowanie adsensu wśród pospólstwa :) zyski wątpliwe straty chyba znacznie od nich większe .......

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jedyne co bedzie sie oplacac to rejestracja kont na swoich znajomych i rodzine :]

niedlugo bedziemy mowic: "Moja babcia tez ma adsens" :]

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

racja, szkoda sie bawic w pozyskiwanie nowych userow

ew. jak jakiemus znajomemu sie spodobalo ze sie zarabia i sam chcialby spróbowac mozna mu podesłac banner, ale tak normalnie na stronie umiszczac to raczej nie

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Adwords poki co mnie nie interesuje, wiec jestem bardzo zadowolony z tej opcji, w wizjii przyszlosci -czyli reklamy contestowe msn i jahoo. IM wiecej ludzi w adwords, tym lepije platne reklamy. Mysle ze szybko to sie zmieni kiedy wejda na rynek msn i jahoo, z prostej przyczyny: duza czesc reklamodawcow przejdzie na ich strone, wiec konkurencji wewnetzrnej w adwords znacznie sie zmniejszy co pociagnie spadek bidow.

Gdyby rozwiązanie Google wyglądało tak jak inne programy partnerskie to byłoby git. Gdyby zamiast tych jednorazowych 100$ po przekroczeniu przez wciągniętą osobę kwoty 100$ dali jakaś niewielka a "dożywotnia" prowizję to byłyby niezłe perspektywy :jezyk1:

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

A może jest druga strona medalu, może brakuje tematycznych stron do wyświetlania reklam, zwiekszenie liczby wydawców wg. mnie nie zm niejszy zarobków, wręcz przeciwnie. Więcej ludzi pozna jakość reklamy w ten sposób co doprowadzi do zwiększenia liczby reklamujących oraz do podniesienia stawek. Nigdy nie rozumiałem tego typu myślenia, mam sklep z frytkami w małym miasteczku i za darmo nie podziele się uwagami co i jak prowadzić, jak zdobyć klienta po drugiej stronie polski, z uwagi na "przyrost konkurencji". Rozumiem firmy myślące globalnie że chronią swoje pomysły, ale biznesmeni którzy w swojej karierze nie wyjdą poza województwo a czasami poza powiat są dziwni.

Interesuję sie biznesem od dobrych paru lat i byłem swiadkiem setek rozmów typu: "Mam pomysł na sklep z wiertarkami w Krakowie, ale nie powiem co i jak bo nie chce konkurencji np. w Koszalinie".

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

MF - mylisz sie co do założenia to nie jest kwestia konkurencji za miedzą albo za dwiema miedzami w internecie konkurencja jest ....... o kliknięcie dalej :jezyk1: a jeżeli pokemony zaczną zakładac masowe konta i zaczną kombinowac (a będzie tak w większości ) to bedzie więcej szkody niz pozytku. Zaś co do zwiększenia liczby reklamodawców to też byłbym ostrożny - było nie było branza pozycjonowania rozwija sie i cenowo w stosunku do adwords jest konkurencyjna, wiec jak bedzie to czas pokaże ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeśli ktos zajmuje się SEO to wie co to AdSense. Takimimi bannerkami zachęcającymi do zapisania sie do programu kogo zachęcisz? Hę?

Pozatym Twoj polecony uzbiera $99 i dostanie bana. Google zaoszczędzi $200 za jednym razem :jezyk1:

.. Wiecie jak jest z kontami w Ad... Bany itd.. czasami za nic. Oczywiście z nową opcią pewnie ... przynajmniej bardzo prawdopodone jest to.. ,że!!! :

Twoj polecony zakłada stronę. Nie będziesz miał kontroli gdzie ten Twoj polecony wrzuca reklamy, na jakie strony. Surfując wejdziesz kiedyś na jakąs tam strone. Zainteresuje cię jakaś reklama z Ad klikniesz a google posądzi Cię, że klikasz specialnie tylko po to aby zwiekszyć stan konta Swojego poleconego i chcesz zgarnąc ta setke ;)

Wiem, że to może brzmi abstrakcyjnie.... ale lepiej sie zastanów zanim zaryzykujesz. Wszystko jest możliwe.

Powodzenia :)

a jeżeli pokemony zaczną zakładac masowe konta i zaczną kombinowac (a będzie tak w większości ) to bedzie więcej szkody niz pozytku.

99939[/snapback]

Ale nie dla nas :D Przy tej skali przedsięwzięcia my niewiele stracimy, poza tym nie jesteśmy w żaden sposób odpowiedzialni za naszych referali. Jeśli pokemon dostanie bana to tylko i wyłącznie jego problem (chyba, że wcześniej nie uzbierał jeszcze 100$ ;) )

@novy*: Zupełnie się z Tobą nie zgadzam... Mam płakać i rezygnować z referali tylko dlatego, iż istnieje groźba, że jeden lub nawet część z nich dostanie bana? Ale część nie dostanie i już jestem do przodu.

Nie wiem, być może część osób mówi tutaj tylko i wyłącznie w kontekście polskiego rynku, co faktycznie trochę zmieniałoby postać rzeczy :D

Tutaj na tym forum dosyć często mówi się o tym, że ktoś "uzbiera" 100$ aniedobre google zabiera mu tą setkę twierdząc że oszukiwał. Jeśli masz dobrą stronę ze sporym ruchem na niej (nie forum czy katalog stron) to minimum setkę robisz dziennie. Ludzie profesjonalnie zajmujący się nie tylko Adsesne ale też reklamą w internecie ilekroć czytają takie posty o "google które dla 100 zielonych gotowe jest pozbyć się dobrego wydawcy patrzą na nie tak, jak większość z was patrzy na banki macieja i inne zielone mejle. Jak juz kiedyś pisałem na tym forum to nie jest gra o dolara dziennie. Google nigdy nie pozbyłoby sie dobrego wydawcy, bo nie miałoby gdzie wyświetlać reklam. Mówicie że i tak ruch jest duży, owszem jest w dzwonkach, domenach, hostingach i innych lasenotahiach czy coś ale jest bardzo dużo dziedzin wogóle nie obstawionych żebym nie powiedział bez dobrych stron, a Ci ludzie też by chcieli sie reklamować. Wiem, bo mam klienta na 15 słów kluczowych i od miesiąca wyklikano mu 10zł. Mój klient chciał zainwestować w reklamę w wyszukiwarce ok. 2000zł do końca roku. Dopuki nie znajdą się wydawcy z jego tematu starczy mu to do końca 2010, dlatego posunięcie google wg. mnie jest w bardzo dobrym kierunku. Mam nadzieję że przybędzie wydawców w mniej obleganych tematach. Gdy będzie tych wydawców dużo będzie większakonkurencja co doprowadzi do zwiększenia zarobków wydawców.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Mój klient chciał zainwestować w reklamę w wyszukiwarce ok. 2000zł do końca roku. Dopuki nie znajdą się wydawcy z jego tematu starczy mu to do końca 2010

jaka branża ??

coś się wymyśli :D

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności