Skocz do zawartości

adsense-nowe warunki

lovemole

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale czy opłaca się wkręcać w ten program partnerski ? Czy grozi to banem ? Bo mi mało brakuje do wypłaty, a nie chce tego stracić ...

100132[/snapback]

Ban Ci nie grozi, odpowiedzialność nie jest dziedziczona.

A czy się opłaca? Poczytaj, wyciągnij wnioski i sam sobie odpowiedz.

... dlatego posunięcie google wg. mnie jest w bardzo dobrym kierunku. Mam nadzieję że przybędzie wydawców w mniej obleganych tematach. Gdy będzie tych wydawców dużo będzie większakonkurencja co doprowadzi do zwiększenia zarobków wydawców.

Sądzę że właśnie o to chodzi. Bo o co innego? :]

W statystykach widzę już pierwszego zarejestrowanego.

Szy.

obrazek to png z przezroczystoscia, to oznacza ze w IEdynie słusznej przeglądarce przezroczystości brak :D

btw, czy można sobie wstawić obrazek np z chińskim textem? akurat mam stronę po polsku ale ogląda ją sporo powiedzmy chińczyków... !!!

//edit

sam sobie odpowiem ;) mozna

btw, czy można sobie wstawić obrazek np z chińskim textem? akurat mam stronę po polsku ale ogląda ją sporo powiedzmy chińczyków... :)

Chińczyków to chyba zatrudniają do tłumaczenia na polski. Ten tekst na bannerze (tym większym) to wg. mnie kompletne dno.

Razem ze zmianami pojawił się nowy napis na przycisku logowania - "Zarejestruj się". :)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Jak to głupie? Z ich punktu widzenia genialne wręcz.

Zastanawiam się jak tu pozyskac zarejestrowanego przez button google.

Ja np. jak wejdę na takie cuś to zapamietuje stronę, ide o tym poczytać i później wracam się zarejestrowac, i jest pytanie czy taki ktoś się zarejestruje nadal z naszego referala, chyba niezbyt, więc google na tym nie straci tylko zarobi, czasem komuś podeśle stówke...

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

noo z leksza tlumaczenie im nie wychodzi :)

Jak ktos zobaczy baner z takim napisem to sam nie zachaczy o co biega ... ; p

Aaaa bardzo podoba mi się również przycisk "Zarejestruj sie " - zawsze wiedzialem ze chlopaki znaja sie na rzeczy ; p

mam wrażenie, że coś jest skopane w systemie, po założeniu buttonu Referrals wg statystyk w Adsensne wzrosła znacząco (prawie dwukrotnie) ilość wyświetleń strony

tak jakby Google sam siebie zliczał (dodatkowo) bo wg. Statystyk STAT.pl wyświetlenia stoją na tym samym poziomie jaki był przed założeniem buttonu Referrals

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Wg statystyk wczoraj miałem jakieś 4k odsłon więcej, a w AdSense mam prawie 9k odsłon więcej, niż dnia poprzedniego.

Czyli chyba u mnie też coś nie tak. Jednak wydaje mi się, że dzięki temu zyskamy na tym? Więcej odsłon, to lepsze reklamy dla nas, czy nie?

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

normanos, a teraz otwórz listę wsyzstkich kanałów wg miesiąca-listopad i policz ilość wyświetleń na kalkulatorze. Czy wartość jaka Ci wyszła zgadza się z sumą podaną przez Google? ;)

Googel powinien automatycznie tworzyć nowy kanał Referals i byłoby po krzyku

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności