Skocz do zawartości

[zlecę] Wykonanie skryptu prostego serwisu z ogłoszeniami

Sanchez Spinoza

Rekomendowane odpowiedzi

Zlecę wykonanie prostego skryptu który będzie serwisem z ogłoszeniami.

Wymagania projektu:

- Stronę odwiedza dziennie koło 8000 użytkowników dlatego serwis musi być bardzo lekki. Nie zależy mi na oprawie graficznej, na bajerach itp. Proste style dorobię sobie sam. bez banerów itp. Interesuje mnie sam silnik.

Układ strony: po prawej kolumna z kategoriami po lewej spis ofert (same tytuły + data dodania)

- Strona musi być cachowana

- co 5 ogłoszeń (na listingu na pierwszej stronie) musi pojawiać się reklama adsense więc w kodzie musi być stosowny zapis umożliwiający taką wstawkę

Zadania po stronie admina:

- dodawanie, edycja, usuwanie ofert.

- sterowanie cachem (a dokładnie możliwość jego wyczyszczenia)

Zadania po stronie użytkownika:

- na pierwszej stronie możliwość dodania ogłoszenia (+captcha). Edytor tekstu musi mieć możliwość formatowania tekstu (jaki bardzo prosty TinyMCE). Pola w formularzu: Stanowisko (text), Treść (textarea), kontakt (text), kategoria (checkbox), Dodaj (submit).

- wyszukiwarka ofert

To chyba tyle.

Przykładowy serwis o który mi chodzi: TU

Tylko że, bez kolorów, banerów, itp. Sam układ strony chcę taki sam i duża widoczna data dodania.

Nie potrzebuję faktury.

Oferty proszę pisać na masif@poczta.fm

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności