Skocz do zawartości

Nowy katalog - Tematyczny

jasfasola555

Rekomendowane odpowiedzi

. Jeśli nie umiesz zrobić dobrych linków w top (mowa tu o linkach "Katalog | Dodaj stronę | Kontakt | Subskrybcja) to zrób je w menu po lewej stronie. Czytelniej i nie będzie trzeba głowić się, gdzie one zginęły ;) Zrób też tło inne. Mam monitor 22 cale i boki ucina, co wygląda beznadziejnie bo tło masz niebieskie, a katalog jest cukierkowy. Ogólnie to fajnie, że zrobiłeś to na arfooo, ale przytłaczają reklamy, a miniaturki stron ci nie trybią....

PS. Nie ładnie usuwać linki autorów skryptu i szablonu :( Zrób chociaż te rel=nofollow i nikt nie będzie wnikał :P

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Osobiście zauważyłem w arfooo pewną wadę. Trzeba od razu po instalacji zrobić panelu miniaturki (tzn. uzupełnić z jakiego serwisu mają być pobierane), wtedy nie zapisują się na serwerze i są pobierane normalnie z innych serwerów które generują je. Natomiast jeśli po instalacji dodasz stronę, a dopiero później ustawisz PA miniaturki, to zapisują się na twoim serwerze i odświeżyć je już nie ma jak .... Ot taki psikus ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

1. W formularzu dodawania powinna być podana maksymalna ilość znaków w opisie, bo mam opis przygotowany na 1500 a uciął mi go w połowie i nie wiem na ile znaków mam się nastawiać.

2. W powiadomieniu mailowym otrzymałem info w tytule "strona została dodana" a w opisie "strona została zgłosznona".

Patrzę w zawartość i nie widzę wpisu, więc wypada poprawić tytuł maila :)

Poza tym luz, dziękuję za możliwość dodania :)

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

1. W formularzu dodawania powinna być podana maksymalna ilość znaków w opisie, bo mam opis przygotowany na 1500 a uciął mi go w połowie i nie wiem na ile znaków mam się nastawiać.

2. W powiadomieniu mailowym otrzymałem info w tytule "strona została dodana" a w opisie "strona została zgłosznona".

Patrzę w zawartość i nie widzę wpisu, więc wypada poprawić tytuł maila :)

Poza tym luz, dziękuję za możliwość dodania :)

ad. 1 Mam ustawione w opisie na 1000 znaków - i taki opis jest pod polem do wpisywania, w miarę wpisywania znaków widać jak cyferki się zmieniają.

ad.2 Poprawie ten błąd w mailu.

www.superdowcipy.pl

www.gwarancjasukcesu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności